Badnjević: Zbog izjave Turković, AstraZeneca mogla bi tužiti BiH

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

CC

AstraZeneca jeste najjeftinija vakcina i sa njom se iskljucivo ciljale drzave slabije platezne moci .

vb

Pačarva --- Za babe i stariju generaciju krpa kojoj je prosao rok trajanja i koristi se za čišćenje wc šolje i sličnih površina. U modernom svetu izraz za devojku/ženu ćiji polni organ muškarci više ne žele da koriste kao sredstvo zadovoljenja potreba.

Ova bagra balkanska

Ovoj gospodji svjetske klase ne mogu ni na ruke politi. Na kraju vidi se aristokratsko drzanje jedne prave dame. Ove snase polumiskih faca s druge strane, da ne spominjem debilne face vucica i njegove farange nisyu uopste u istoj dimenziji s ovom hanumom par excellence.

.

Debela nam nije u stanju kupiti niti jednu vakcinu, nikakve kvalitete, nijednog proizvodjača. Ni jednu jedinu dozu. Uzimamo poklonjene vakcine jer ti ždereš naše pare a nesposobna si i bezobrazna, kravo debela!

Axa

Ovoj gospodji svjetske klase ne mogu ni na ruke politi. Na kraju vidi se aristokratsko drzanje jedne prave dame. Ove snase polumiskih faca s druge strane, da ne spominjem debilne face vucica i njegove farange nisyu uopste u istoj dimenziji s ovom hanumom par excellence. ka Ova bagra balkanska Ma sve je to super itd, kako god kažeš jarane....Ali, konta li ova gospođa kad u penziju? Znaš li ti da je ona od 1990 godine na nekoj diplomatskoj funkciji? Znaš li možda koja je godina sad???

chim

Strašno puno prdi kad se zugu. Kad Bisa prne struje nestane u kvartu!

chim

Strašno puno prdi kad se zugu. Kad Bisa prne struje nestane u kvartu! ka chim Pardon: Kad se ZIGU.

vb

Pačarva --- Za babe i stariju generaciju krpa kojoj je prošao rok trajanja i koristi se za čišćenje wc šolje i sličnih površina. U modernom svijetu izraz za devojku/ženu čiji polni organ muškarci više ne žele da koriste kao sredstvo zadovoljenja potreba.....

Nbs

AstraZeneca jeste najjeftinija vakcina i sa njom se iskljucivo ciljale drzave slabije platezne moci . ka CC gdje vi informacije dobijate i kako vas stid vise nije siriti dezinformacije velika britanija vakcinisala 20 miliona stanovnika i to 70% astra zeneka

Gost

Neka tuži debelu gospođu a ne da trošimo pare iz budžeta.

Guest

Molim admina ili osobu koja brine o uređivačkoj politici ovog portala, da brisanjem malicioznih komentara stavi do znanja neprijateljima BiH da su nepoželjni. Ovdje nije više riječ o gospođi Turković, nego o instituciji MINISTRA BIH. Vrijeđanje ministra je atak na moju državu. U protivnom, pozvaću sve čitaoce da uzvrate istom mjerom.

chim

I onda skontam da joj je Ime baš adekvatno ....Bisera.... BI - SERA...Babasera..... 2-sera ....

chim

Two - Sera

chim

Bi - Shita (engleska verzija)

chim

DoubleSera?

Modem

Gospođa nije ništa rekla što nije istina. Ove vakcine nisu još dobile odobrenje u EU a ni u USA. Očito se već duže vrijeme vodi propaganda protiv ove žene koja je najobrazovanija i najiskrenija u Vijeću ministara i koja im smeta za njihove ciljeve. Čudno da se i direktor firme koja se bavi medicinskim instrumentima počeo već duže vrijeme baviti politikanstvom. Ima veoma kontradiktornih izjava naročito oko uvezenih ,, respiratora'' koje je sada njegova firma verifikovala.Priča o tužbi je očito vračanje dugova za neke druge izjave.

Ss

TUZITI ASTRA ZENECE ZBOG OBMANE, UZELI PARE, VRATI PARE..

Bisera- lično

Ovoj gospodji svjetske klase ne mogu ni na ruke politi. Na kraju vidi se aristokratsko drzanje jedne prave dame. Ove snase polumiskih faca s druge strane, da ne spominjem debilne face vucica i njegove farange nisyu uopste u istoj dimenziji s ovom hanumom par excellence. ka Ova bagra balkanska

Uh

Neka plati, ali iz svog džepa. A da je ovo neka država, ona bi ribala patos, a ne bila šef diplomatije! Ovo je kao iz neke loše parodije!

765

@Modem, Jesi li to ti Biso! Hvališ sama sebe! Idi babo, ne brukaj nas! Ljudi, skidajte ovu glupaču!

/ Najnovije