Badnjević: Da uključimo respirator na pacijenta, pluća bi mu eksplodirala!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zatvor

DUGOGODISNJI ZATVOR ZA ODGOVORNE!!! DOSTA JE VISE!!!

BB

Doktori su najagilniji u predizbornoj kampanji .Ovo je sramota sta oni sve rade umjesto posla za koji primaju platu !

Guest

smiješno je da ti ljudi hodaju ulicom,svi su morali biti u zatvoru.

Sasa

Nazalost I ovo ce proci bez osude I kazne. Bitno je zatvoriti covjeka radi par metara drva a ove mega lopine neka donose zakone I postavljaju sudije. Nije sala graditi korumpiranu sistem 30 godina, evo rezultata...

DMXX

Doktori su najagilniji u predizbornoj kampanji .Ovo je sramota sta oni sve rade umjesto posla za koji primaju platu ! ka BB Pa nisu doktori kupovali respiratore. Ovih dana sam cesto u ambulantama pa vidim koiki je pritisak na njima. Desetine stoje u redovima za testiranje, neki padaju u nesvijest. Zato ne lupaj.

Bošnjanin

zato kreteni nepismeni skinite volumen kontrolisanu ventilaciju a uključite kontrolisanu preko pritiska PIP na max 30 ,PEEP na oko 5 i pluća neće puknut ,imat će isti volumen i FiO2 odnos koji ukucaš

Istina

DUGOGODISNJI ZATVOR ZA ODGOVORNE!!! DOSTA JE VISE!!! ka Zatvor Da si ti živ i zdrav eno njega u Turskoj.Poslali čovjeka da nas dostojno predstavi. Sprdačina. Pa ko može ovo nazvati državom. Ovo je sprdanje sa narodom i ozakonjena pljačka. Mafija na državnom nivou.

Muha

Tako je to kad sda komunisti i olosi hoce na lopovluk zaradit novac.To rade od rataTo su najveci zlotvori i zvijeri u ljudskom liku.da ima imalo pravde fadil,fikret i onaj kokosar bi sad bili iza resetaka.nema ovdje ni prava ni pravde.

/ Najnovije