Azra Zornić: Presuda u slučaju "Kovačević" vraća nadu, nikad nećemo dopustiti da nam Bosnu dijele

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Sludjena baza sdfa na krilima

kongresa i presuda koje se nikada nece sprovesti. Neprocjenjivo!

Ali

Lijepe riječi su ukras!

Haha

***

Bitno, jer

Bosna je podijeljena davno,23% za palestince ostalo zna se,ako ne vjerujete pokusajte izaci van rezervata i nataknuti negdje bosansku zastavu,praksa je realna i istinita. ka Ali Ako je 23, Konjic i Bugojno su pod Hrvatima. Pitaj HVO, sta su Konjic i Bugojno. Znaci provjeri procente u pitanju 33. Drugo, vi velite - Boze pravde! Nek nepristrasni sud u nemuslimanskoj, ako ikom krscanima naklonjenoj Evropi odredio sta je pravedno. Eh sad na tvoj fasizam i psihopatsku mrznju nemam odgovor. To je nesto s cim ces se morati sam iznijeti. Siguran sam da ces navjecu stetu od nje u krajnjem bilansu imati ti i tebi bliski.

33

ZORNJICKO 23 POSTO TERITORIJE STO STE ZADRZALI I TAMO PROVODITE TE PRESUDE

Ja

Imas li jos koji hlupi komentar ostaviti ti sa komentarom u naslovu. E jesi pismen, jesi se knjigooo nacitao

Super je vama

Dijelite se po imenima. Glavonje vam mozak ispira jer imaju koristi od toga. Kakva je država gdje nisu ljudi svi isti

Misterij

Ova gospođa organizira demonstracije sa nacionalističkom SDA za građansku državu?! Meni to ništa nije jasno, neko je pobrkao stvari?

mile

treba senilnoj babi netko reći da je BiH davno podijeljena. i drugačije neće i ne može funkcionisat. a to što hoćete neke "ostale", a u stvari su to sve muslimani, to je samo želja za vlašću i ništa više. BiH je Jugoslavija u malom. Neprirodna tvorevina.. a svi znamo kako je Juga okončala postojanje - raspadom. To čeka i ovu tvorevinu.

Radmila

Azra, BiH je Alija Zivkovic podjelio u Dejtonu. Vama je dodjelio 23%. Samo se ufuravaj da je BiH vasa ili nekakva gradjanska. Posto vam je moral na nivou morskog krastavca, vi ste pristali da budete podanici Zapadnjacima ne bi li se nkako docepali cijele BiH. A to se nikad nece desiti.

JUGOSLAAAVIJA

Lijepe riječi su ukras!

nema nade

dok se Bosna koprcala 30 godina u jednopartijskom sistemu SDA stranke muslimanske islamske TI SI UZIVALA.prije toga ste ubili Jugoslaviju da bi zivjeli u demokratiji islamskoj Bosni jedna stranka SDA u vasoj drzavi muslimanskoj SADA BI U EU NEMOZE NECETE

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Vrati se u sandzak pa tamo trazi prava

Halo sandzaklijko, gdje ti zivis, bih je odavno podijeljena, a za 3 godine se definitivno raspada i vi tu ne mozete nista.

Bosne ce bit

Sta ce biti snjenim dusmanima,, to se ne zna.

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

/ Najnovije