Azra Zornić pozvala na nove proteste ispred OHR-a: "Ili izađite ili šutite zauvijek"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Drag

Ti si čovjek i to je najvažnije,tako se trebamo i vrjednovati,nikakve podjele

Ljiljan

***

Vrli pitac

Ko je uopste ova zena, da li je na kojim izborima dobila kakav legitimitet da u ime nekoga govori, ili joj nalogodavac nema petlju da se javno pokaze?!

Samo Bosna I Hercegovina cijela nikad na 2 dijela

Ko je uopste ova zena, da li je na kojim izborima dobila kakav legitimitet da u ime nekoga govori, ili joj nalogodavac nema petlju da se javno pokaze?! ka Vrli pitac

Nadimak

Jedna osoba = jedan glas kao svuda u svijetu. Nedajte da se uvedu etničke podjele i aparthejd u BiH

Mostar

***

Haha

Lijepe riječi su ukras

Izdajnice

Draga Azra znas li uopste da li ce biti nametnute bilo kakve odluke i gdje, da li znas sadrzaj tih odluka, nikakav dokument se nije jos pojavio, VP se nije oglasio? Zasto radis u korist sda i hdz politike? ***

MIKI

****<<ZASTO STE PUSTILI OVAJ KOMENTAR

Kamenjar

Napravite transparente " NE UKIDAJTE NA PRAVO DA KRADEMO HRVATIMA SVE " ka Mostar Mozda bi trebalo napisati, Hrvati dosta vise kradja, obogatili ste se na racun drugih!

robot

Napravite transparente " NE UKIDAJTE NA PRAVO DA KRADEMO HRVATIMA SVE " ka Mostar daj molim te objasni mi na koji način ste vi uskračeni za neko pravo?

Miki

Lijepe riječi su ukras

Eno

Ma ko si ti Zornicka da potices na bunu narod, da podizes tenzije, da stvaras i potices na nerede? Ko si zaboga miloga da se ovako oglasavas. Mrs na Kosovo pa tamo radi nerede, a ovdje samo mozes dobiti prijavu na poticanje incidenata i krsenje javnog reda i mira. Nadleznima prijedlog da preispita drzavljanstvo doticne spodobe, a kako nije rodjena ovdje da joj se ukine ako ga uopste ima, pa onda budi apelantica pred kojim god hoces sudom.

SOS

Ne glupirajte se kakvi protesti, sto je eskobar zacrtao to ce shmit nametnuti i niko to ne moze promjeniti.

To je zena islamaska fundametalistica.

Ko je uopste ova zena, da li je na kojim izborima dobila kakav legitimitet da u ime nekoga govori, ili joj nalogodavac nema petlju da se javno pokaze?! ka Vrli pitac

/ Najnovije