Azra Zornić poručila Schmidtu: Izazvat ćete novi rat u BiH, a onda ostajete bez posla

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

...

bas mi ih je drago vidjet u ¨¨neuroznom¨¨ stanju, kako veli Marinko. ka Sto su se balije i balinkure ¨¨uzbahilisale¨¨ :))) Znam da ti Drago a jel ti i Juro ... uguro ...

NP

Svakako nije legitiman, posaljite ga kuci.

Tuner

Nece on izazvati nista. Zna covjek kako se pravi drzava

Tuner

bas mi ih je drago vidjet u ¨¨neuroznom¨¨ stanju, kako veli Marinko. ka Sto su se balije i balinkure ¨¨uzbahilisale¨¨ :))) Fasisto spremaj traktor. A pogledaj i atlas gdje zivis.

Tuner

da su srbi valadali nebi muslimani unistili jugoslaviju ka jugosloven kinezu Srpskohrvatska koalicija. Kao cvetkovic i macek.

Edim

....procitajte malo o Edimu Fejzicu iz Gorazda, koji se izjasnio Hrvatom i usao u Dom naroda kao Hrvat. To je ta ravnopravnost gradjana koju nam zele Bakir, Nermin, Magazinovic i Arnaut.svaka ćas, ali ne hvala vam ...

JA1

Sve je to vec potpisao izetbegovic mladji na skorom sastanku, vidite da Covic suti.

Mile

Naj veći problem je što Fejzic, Sejdo i co.neće više moći biti hrvati. Ili štoZara Zornic neće moći biti tzv.ostali. A svi znamo da su oni veliki muslimani. Pa i Bakir bi bio hrvat, samo da ostane u fotelji.

?

Lijepe riječi su ukras!

Salom Duduk

bas mi ih je drago vidjet u ¨¨neuroznom¨¨ stanju, kako veli Marinko. ka Sto su se balije i balinkure ¨¨uzbahilisale¨¨ :))) I meni dodika kako pisa po pravoslavlju izigravajuci jevreja.

Jesus

***

Ccv

Licemjeri

Ne samo bez posla

Već načistu rasističkog i u smrt poslati .A vi ste se sami ukopali ne treba nama ni prljava evropa ljigava nacistička licemjerja ni Eufor koji je odgovoran za genocid koji su poslali i platili zlotvora da to počine a nas zaustavili i zabranili da se branimo.. Ne treba nam ni NATO prljavi koji su podržavali sve to .A da vi svi znate da su samo reda radi bombardirali srbiju i sa Miloševićem bili u dogovoru.Javljalu im koji dan i u koliko sati će bombardirati.Da bi ovi mogli skloniti bilju i papirologiju samo et da vas malo umire .Sve su to smrče.Već spremajte oružje i budite pripravni .Oni desetljećima priželjkuju istrijebljenje Bošnjaka jer se mole bogu a ne satani kao oni Evropu ljigavce i treba uništiti .Za sve ratove su oni krivi jer mnogo zarađuju Svaki rat kad negdje krene krene isto i velike izgradnje .Čim nema rata nigdje sve stane ništa se ne izgrađuje..Vjerujte mi.Uveliko izgradnje se rade po nekim EU državama . Ali samo kad negdje krene rat .Kao što je u BiH Siriji sad Ukraini .Iraku .Kad nema ratova oni stanu i počnu propadati .Njima je u interes da negdje van EU budu ratovi .Sad se ponovo vraćaju na Balkan jer valja će najviše mrze jer za njih Tito je diktator i kriminalac bio i mrze nas jer je za naš heroj .I stalno pričaju kako Bošnjaci još uvijek drže Titove slike po zidovima.

Gost

Nisi Azra tako govorila kada je OHR prije dvadeset godina zadirao u Ustav i donosio amandmane koji su danas na snazi i koji su diskriminatorni. Tada ti diskriminacija nije smetala!

N

***

Db

Plaho se sekiraš za OHR i njihove uposlenike,jeli lakše nadglasavat jedan narod hehehehe

samorazmišljam

Cilj i jeste proreda u balkanskom kokošinjcu. Zatim čišćenje i dezinfekcija, te priprema kokošinjca za neke druge kokice... Tko shvatio, shvatio, a onaj tko nije...

***

Lijepe riječi su ukras!

www

Lijepe riječi su ukras!

Tatar

Pa koga ti sad više zapis mlada ili BiH što ulazi u rat ili Shmita i OHR što ostaje bez posla

Zora

Čim u vašu tikvu ne puše odma nevalja, a do jučer ste ga hvalili.

sparco

Sad Bošnjacima nevalja ni Šmit.Birati Hrvatima predstavnike i onda još kukati.Škužio je čovjek Vašu politiku kukavičjeg jajeta.Ovo je Hrvatima za pamet u buducnosti.

Qwerty

Lijepe riječi su ukras!

Jaca

Koliko privitizma ljudskog na jednom mjestu. Ovo je da covjek ne povjeruje. Umjesto da se ljudski intelektualno pise, komentarise, odgovara. Ljudi su toliko zaostali i od dosade pokažu samo svoj privitivizam, prostakluk i pocno pricate sve o sebi. Tako da i djetetu jasno ko pise i kakav je covjek o kakvoj se osobi radi.

Miki

Sva bošnjačka rulja se digla zbog prava koje je oteto Hrvatima, ja us države.

Miki

Sad vam nevalja Šmit, nije mi jasno da nas toliko mrzite, palite naša obilježja i napadate hrvate.

ZNA DANKE KAKO KRASTI BIH MARKE

Nece on izazvati nista. Zna covjek kako se pravi drzava ka Tuner

Guest

Gospođo Zornic njemu je sigurno dobro i ako izgubi posao u BiH. On je sigurno sebe namirio. Ali građanima je život u opasnosti.

/ Najnovije