Avionska nesreća: Zvizdić uputio telegram Medvedevu, a Ivanić Putinu

Fena
Avionska nesreća: Zvizdić uputio telegram Medvedevu, a Ivanić Putinu
/ Fena
Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić uputio je telegram saučešća predsjedniku Vlade Ruske Federacije Dmitriju Medvedevu, povodom avionske nesrece u kojoj su poginuli ruski državljani.

"Duboko nas je potresla vijest o padu aviona u Crno more i o ogromnim ljudskim žrtvama. U ime Vijeća ministara BiH  i svoje lično ime molim vas da primite izraze najdubljeg saučešća i da prenesete izraze našeg najiskrenijeg saosjećanja porodicama nastradalih", navodi se u telegramu saučešća predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH, saopćeno je iz Kabineta Denisa Zvizdića. 

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić uputio je telegram saučešća predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu povodom avionske nesreće u kojoj je život izgubilo više od 90 ljudi.

"U ovom tužnom trenutku za Vašu zemlju i narod, iskreno saosjećamo s Vašom i patnjom porodica nastradalih. Primite izraze najdubljeg saučešća" navodi se u telegramu Ivanića, saopćeno iz Predsjedništva BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije