Asocijacija mladih SDA: Osuđujemo napade na povratnike Bošnjake u RS

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Bakirov nepismeni podobni kadar svi su familija bakiru lopovu izdajniku Bosne

Kvin Latifa

Strasno je i sramotno i ponizavajuce, biti mlad i biti clan SDA poslije svega sto je ova stranka polupismenih primitivaca ucinila zemlji za 30 godina. Pa ljudi, stalno mi se mota po glavi da onaj tip, onaj primitivni olos Memic, osoba koja jedva da bi mogla ista posteno raditi, predstavlja ovu zemlju kao ambasador. Zamislite B. Loncara i Ivu Andrica, npr. i tog hajvana. Strava

I vama, djeco moja,

ne gine robija ili rat ako nastavite braniti Bakira, Sebiju, Asima, Osmicu i ostale kriminalce

Ljuta Krajina sila nebeska

Kakve se lopine izrodiše...

Pehlivan

SDA Jugend? Idete li i vi putem kriminala, korupcije, nepotizma, baš kao i kriminalna organizacija SDA? Bez sumnje, vidjeli smo u šumskoj da su juniori mnogo gori od seniora, u shvatanju politike i političkog djelovanja.

7775555

Mladi teroristi i djeca lopova i kriminalaca,m... j... lopovsku.

Ask

Pišite kur... Oni su na budjetu

Elektromehanicar Osmica

Dok se Srbija i Republika Srspka grade, dotle u FBiH: https://www.klix.ba/vijesti/bih/sve-duzi-red-ispred-najvece-narodne-kuhinje-u-bih-merhamet-u-tuzli-hrane-ima-za-jos-jedan-mjesec/220114109 Bravo Bakire!

/ Najnovije