Asim Sarajlić zbog američkih sankcija podnio ostavku na nekoliko funkcija

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Na nekoliko funkcija?

Pa na KOLIKO to uopšte funkcija ovaj svinjoliki konobar sjedi jbt? Nevjerovatno ....

Aa

Koliko frajer ima funkcija, kao da je bio neko cudo od djeteta, 8 jezika i 5 fakulteta, a ne govno korumpirano.

mile je... jestee

Nemojte tako... Ipak je ovaj bio ranjen... I to čak x2... Buhahahaha

Ye

Smrad korumpirani

Ye

Nemojte tako... Ipak je ovaj bio ranjen... I to čak x2... Buhahahaha ka mile je... jestee Gdje ga ne ubiše, otac ga jebo smrdljivi..

HEPA

...pošteni naš Asim,heej...

HEPA

...prvo podnio ostavke u stranci,znači tebi je ipak stranka na prvom mjestu,kakva država...lago korumpirani.

sarajlić šofer po vokaciji

Ovaj čovjek jer korisni idiot, on je rođen za šofera i to je to. Kako je dospio na visoke pozicije, to zahvalimo tranziciji i njegovom retardiranom šefu

Pišurija

E moj Asime, baš me čudi, pa ti si pošten školovan čovjek hahahaha Ne mogu od smijeha da sebi dođem

mane

evo bez citanja clanka pretpostavljam, ukratko sta asim kaze. Urota protiv bosnjaka, nikad u zivotu nisam ukrao niti marke, montiran proces.

Boom

A ipak je ispo fer kad je dao otkaz na sve funkcije. A šta je sa onima kojim sude il sa diplomama a ostali na funkcijama

/ Najnovije