Arnel Isak osniva novu stranku 'Snaga naroda': Bit će upriličena svečana ceremonija otvaranja

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ale

Toliko prostora političkom kriminalcu iz kriminalne porodice I ovi pokvarenjaci treba da donesu poboljšanje ? Jad i bijeda BIH

Moze

Moze osnovat novu stranku ljudi koji imaju kvocjent inteligencije manji od njegovog,a to je 55.

MrziteljPDA

SDA=SNAGA NARODA! Arnel i njegov babo nisu nikakva snaga!

Nargilan

New Age of Degenerics

nasvasta

U obzir dolaze samo nepotisti što više rodbine sa papirima iz štamparija Travnik Kiseljak Vitez ŠirokiB Brčko RS koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake.

I

I ko ce to glasat za tebe

Covjek koji zna

Odlicno !! Stalno sam se pitao kad cemo doraci dno !?!!!!?? Narpde BiH dotakli smo dno …Napokon nakon bezbroj lesinarskih prezimema na abiH politickpj „sceni“ evo zadnjeg!! Bit ce bolje i sve cemo ih nabit u zatvor i u crnu bosansku zemlju Dosta vise !!!!

***

***

Hercegovac u Bosni

A ti se Muzafere kupaj!!!!

/ Najnovije