Arnel Isak: Nisam se tukao! Tužilaštvo da ispita ko iznosi neprovjerene informacije iz MUP-a

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

USTVARI JE REKAO:

Naime, ZE jedina istina ZE koja odgovara ZE navedenom ZE događaju je kako su kobne ZE večeri ZE na benzinsku ZE pumpu došli mladići koji su napali i povrijedili ZE radnika pumpe o čemu ZE svjedoči i medicinska ZE dokumentacija jer je ZE radnik zbrinut u SHMP ZE Zenica nakon ZE napada.

HOĆE LI IKO?

Onog bradatog degenerika skinuti i ovu njegovu paščad zatvoriti? Ako ne bude oni će dogurat do ubistava i drumskih razbojništava bolan. Prava bruka je sama spoznaja da je bilo ko od nih bilo šta u javnom životu bilo kakvog društva!

OsbornKoks

Onom zenickom portalu 072info klan Isak dao 20maraka da reklamiraju im pumpu na portalu, i Pasalic nesmije nista pisati o tuči heheheh…. Banana država!

nasvasta

To da je realno školovano bilo bi možda i shvaćeno a imaoci papira iz štamparija Travnik Kiseljak Vitez ŠirokiB Brčko RS koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake je sa ovakvim likovima došlo na djelo.

Balasevic

Mali čovječe, ti i tvoj šljam od oca i brata ste zapoganili sve na sto stanete***

Da, slazemo se.

Tuzilastvo da ispita kako si dospio do tako odgovorne funkcije.

Haha

Dobro, tukao se navodno nisi. A da li si pušio nargilu od kiselog kupusa iz prazne kante od Jupola? Ne laži!

Cigoš-sinovi Rame Isaka pretukli muškarca u Zenici

Arnel i Aldin Isak, sinovi Rame Isaka, federalnog ministra unutarnjih poslova, pretukli su muškarca u Zenici na benzinskoj pumpi “DHD”, potvrđeno je za portal “Avaza” iz policije. U tom događaju sudjelovali su A.J., rođen 1998. godine sa jedne strane, dok su sa druge strane sudjelovali D.A., rođen 2004. godine, I.A., rođen 1996. godine i I.A., rođen 2000. godine, svi iz Zenice, kojom prilikom je osoba A.J. zadobila teške tjelesne ozljede, koje su konstatirane u Županijskoj bolnici Zenica., u 4 sata ujutro išli u stanicu da se događaj briše iz evidencije.članovi obitelji Isak ranije u četiri sata ujutro dolazili u policijsku stanicu u Zenici, Da se ovaj događaj ne evidentira odnosno da se ne unose nikakvi podaci o obitelji Isak. Također, naprasno je izbrisan i snimak s nadzornih kamera koje su zabilježile aktere ovog incidenta.

MrziteljPDA

Benzinska pumpa ima nadzornu kameru! Snimak je izbrisan a vi ste vlasnici pumpe! Pametnom dosta!

Iva

Ovo je kriminalna obitelj i treba zajedno sa časom u***

Baki

Pa zar je ovaj ZE i dalje na funkciji? Ovo je propast svih nas.

MUJO

CIJELA OBITELJ ISAK TREBA DA JE U ZATVORU A NE NA FUNKCIJAMA BILA JE TUČA I U OJTOBRU U KOJOJ JE UČESTVOVAO I RAMO TREBA ISPITATI JSKO SU DOŠLI ZA NEKOLIKO GODIBA DO VELIKOG BOGASTVA

MUJO

***

/ Najnovije