Arnaut podnio krivičnu prijavu protiv člana SNSD-a koji "može da minira BHRT"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hos

Mamu u tatu ti digni u zrak neka bude cigani lete u nebo.

De

De ba, a televizija treba da se ugasi, jer nista nema na njij a preki 1000 zaposlenih. Kada snimaju nesto, druge kuce dodju sa 2 covjeka a ovi sa 14. Pa nismo majmuni da to finansiramo. A nista zivo nema, nisam 20 hodina prebacio

Drot

To je trebala policija odmah reagovati ili neka druga agencija zadužena za terorizam.

Hahaha

Za gospodina De, Jadan je onaj koga ti finansiraš i kome ti novac daješ. Mačka bi ti pred vratima krepala. A svijest, o bilo čemu ti je nikakva, pa i o državi BiH, društvu i situaciji u istom. RTV taksa je porez pripisan zakonom. Dužan si da platiš. A program je više nego dobar koliko se novca daje za isti i koliko se pojedinci trude da ga u potpunosti ugase. Na kraju će ga, sa takvim kao što si ti i ugasiti, a i BiH će ugasiti jer nas je većina takva kao što si ti.

Marsal

65 miliona duguje rtrs, kako je to moguce? Ko je dopustio da dodju u tu situaciju. Građani federacije finansiraju i rtrs, ako niste upuceni.

<o>

Bravo. Sad podnesi prijavu i protiv BHRT zbog kriminala, stranačkog zapošljavanja, i dugovanja..

NINO

TAJ ARNAUT SE U SVASTO MIJESA KO ZVIJEZDA MARGARIN NISAM CUO ARNAUTA DA SE ZALAZE ZA HRVATSKI KANAL NA FTV I TAJ ARNAUT MJENJA STRANKE NEKO GACE KAKAV JE ON PRAVNIK KAD DOZVOLJAVA DA NJGOV NAROD ( MUSLIMANI ) GAZE HRVTE

TNT

Na zgradu BHRT u toku rata palo je na stotine raznih projektila, jedan od njih je bio tezak preko i 200kg, ali program nikada nisu uspjeli prekinuti. Niste uspjeli u ratu sa svom tom silom kako mislis Debilu da je to sad moguce, u svakom slucaju Bujrum, ali ocekuj ovih dana da ti SIPA pokuca na vrata. Nadam se da ces biti hrabar i da ces ih koid kuce sacekati.

Crvena Sonja

Na zgradu BHRT u toku rata palo je na stotine raznih projektila, jedan od njih je bio tezak preko i 200kg, ali program nikada nisu uspjeli prekinuti. Niste uspjeli u ratu sa svom tom silom kako mislis Debilu da je to sad moguce, u svakom slucaju Bujrum, ali ocekuj ovih dana da ti SIPA pokuca na vrata. Nadam se da ces biti hrabar i da ces ih koid kuce sacekati. ka TNT Placam pretplatu, ponekad pogledam nesto. Medjutim, ti ocito zaboravljas, ili ne znas, da u ratu nije bilo struje. Iskljucivali su i jedni i drugi. Prokletnici su davali pi sat- dva struje nocu, tako da niko nije mogao napuniti TA pec. Zlocinci prema svom narodu. Od onih ne bi se nista ni ocekivalo.

Bosanac

TAJ ARNAUT SE U SVASTO MIJESA KO ZVIJEZDA MARGARIN NISAM CUO ARNAUTA DA SE ZALAZE ZA HRVATSKI KANAL NA FTV I TAJ ARNAUT MJENJA STRANKE NEKO GACE KAKAV JE ON PRAVNIK KAD DOZVOLJAVA DA NJGOV NAROD ( MUSLIMANI ) GAZE HRVTE ka NINO jarane daj objasni mi kako ste vi Hrvati ugrozeni u kojem smislu?

/ Najnovije