Arnaut pisao Schmidtu o Izbornom zakonu: 'Molim Vas, ne pravite historijsku grešku'

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

KO

Bolje nismo ni zasluzili !!!

OK

Jad i bijeda.

Tralalala

Vala meni svejedno ili bio predsjednik ili neka druga čivija Jovan, Josip ili Muamer. Meni uvijek isto kao i vama što pjenite po portalima.

Mili

Moli čoveka da ne poštuje odluku Ustavnog suda BIH koji je jasno rekao da je taj zakon diskriminirajući jer Bošnjaci biraju predstavnika Hrvatima. Toga nema NIGDE NA SVETU.

Vratiše

HRVATSKA VRAĆA POTOMKE USTASA! Dijaspora spašava Hrvatsku: Vraćaju se potomci Hrvata iz Južne Amerike, Vlada donosi novi plan, doznali smo što im nudi.

Tesla

Kuje se hrvatski evro, a Hrvati hoće tužit Srbiju da ime hrvatskog izumitelja makne i sa aerodroma i novčanica, zato jer nema nikakve veze sa Srbijom, a lažu i da je jednom u životu posetio Beograd. Sada bar više neće biti rasprve čiji je, jer ceo svet će to da vidi u svojim rukama. Turisti će kovanice odneti po celom svetu! Toliko godina mržnje, toliko bolesnog svojatanja i propagande, a na kraju Tesla hrvatski izumitelj i hrvatski brend i na hrvatskom evru. Zato jer u EU nema svojatanja tuđeg. Bar je to pitanje sada rešeno....idemo dalje.

Turkija

Turski povjestnik Aali (1542.-1599.) rodom iz Galipolja, TRIDESET je godina živio u Bosni na dvoru bosanskih valija (namjestnika). On je prvi u turskoj povijesti bosansko-hercegovačke Muslimane nazvao HRVATIMA. U svomu djelu Tarihi Aali... Croativ.net KAVAZOVIĆU NA’ ČITAJ: Tko su bili stanovnici BIH u očima Osmanlija.

ZELJEZNI

TI ARNAUTE MJENJAS STRANKE ISTO KO SENADIN LAVIC SRAMITE SE VI MUSLIMANI NIKAD NECETE NAPRAVIT UNITARNU BIH TI ARNAUTE I KOMSIC JEDITE ****A UMJESTO KRUHA I PIJTE HLADNU VODU DA VAM NESTANE U GRLU

Bosna

***

Crnogorska molitva

Sačuvaj nas Bože od kuge i Hrvata i od Srbina koji nam glumi brata i od muslimana koji bi nožem oko vrata i od Ruskog prevaranta i od Vizantijskog krivoslavlja za koje nas još lažu da valja i od mržnje koja sve razdvaja i kojoj nema kraja. Neka nas samo ljubav spaja.

Banja

***

JA1

Arnaute, nije dzaba Izmetbegovic bio na sastanku trojice. On je dogovorio i potpisao, ostalo je samo da to Visoki predstavnik sprovede u djelo. Nije kruska pala daleko od stabla. Krusko je to potpisao

Леми

***

Леми

**

HashimQ

Lijepe riječi su ukras!

kinez

Lijepe riječi su ukras!

kinez

Lijepe riječi su ukras!

CRO

Sva praca nama Hrvatima. Samo sa ravnoparavnim Bosna opstaje

Ih, kako to Argonaut zavrce joooj, ko vas ne zna..

... skupo bi vas platio :)). Te ¨¨Hrvati su diskriminisani u Kantonu Sarajevo¨¨ (ono kad ti se Argonaut pocne brinut o tebi...). Nemoj ti Argonaute, molim te, puno se brinuti o nama, hehe.... Mi samo hocemo da mi mozemo izabrati svoga predstavnika u predsjednistvo, to je sve, vrlo je jednostavno. Zauzvrat, necemo ni mi vama glasovat za vaseg, pa je li to ekvitabilno, je li posteno? (U najmanju ruku isto tako posteno, kao i vi kad hocete da svi svakome glasujemo :)) hehe, je li tako? Eh, mi samo necemo vama da galsujemo, nego vi sebi izaberite koga vi hocete, slobodno! Ali i mi cemo sebi koga mi hocemo. Ne sto cemo Covketa (necemo mi njega!), nego STO NECEMO KOMSOGLUA DA NAM VI IZABIRETE, hehe... Jos i Ustavni sud odlucio u tom smjeru! A to za gradjansku, ma mani prevaru, pa nismo mi glupi, hehe, da ne vidimo sta se iza brda valja. To bi moglo, MOGLO ITEKAKO (!) ali da vi kao vecinski narod to stvarno hocete. Ali posto necete, nego gradite prikrivenu dzamahiriju, eh, vidis, moj Argonaute, onda nece da moze :)).

DUDEK Krivousti Njofra

Ma nije dobro..Naumpade mi ubistvo u Palestini 1936 m.predstavnika francuskog generala od Cionistickog teroriste

DUDEK Krivousti Njofra

***

DUDEK Krivousti Njofra

>>Kuje se hrvatski evro, a Hrvati hoće tužit Srbiju da ime hrvatskog izumitelja makne i sa aerodroma i novčanica, zato jer nema nikakve veze sa Srbijom, a lažu i da je jednom u životu posetio Beograd. Sada bar više neće biti rasprve čiji je, jer ceo svet će to da vidi u svojim rukama. Turisti će kovanice odneti po celom svetu! Toliko godina mržnje, toliko bolesnog svojatanja i propagande, a na kraju Tesla hrvatski izumitelj i hrvatski brend i na hrvatskom evru. Zato jer u EU nema svojatanja tuđeg. Bar je to pitanje sada rešeno....idemo dalje. ka Tesla<< Ma vi SRBI i Hrvati ukrali ste BOSANSKI jezik a da nećete cuku tornjaka...Teslu je budio u stare dane na sabah ezan iz djetinjstva sa džamije iz Gospića...koju ste vi katolici srušili...

Sale

Jedino rješenje je razmontirati BiH. Tamo Herceg Bosna hrvatima, Srbima Republika Srpska, a muslimanima šta ostane, bar će imati svoju džamahiriju i biti zadovoljni

/ Najnovije