Arman Zalihić: Ovo je posljednja šansa za Mostar

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Crvwni udbasa u sluzbi ustasko cetnicke bratije izdajnici bosnjackog naroda

chim

Potrebno je samo i jedino ukidanje entiteta RS i entiteta FBiH i formiranje građanske države BiH i vraćanje naziva Republika Bosna i Hercegovina. Ukidanje kantona i regija, drastično smanjenje administracija tih besmislenih organizacija. Ukidanje i zabrana miješanja religijskih vođa u politiku i ekonomiju i drastično pooštravanje kazni i sankcija za svako negiranje krivičnih djela, genocida i svih drugih lopovluka, te zabrane miješanja Srbije i Hrvatske u unutrašnje stvari BiH. Potrebno je zakonom zabraniti nacionalističko fašističke stranke SDA, SNSD, SDS, HDZ i sve ostale, njihovim članovima zabraniti političko i svako drugo javno djelovanje, dugotrajnim zatvorom kažnjavati svaki nacionalizam i fašizam. Oduzeti političarima imovinu i sve što su nakrali za ovih 30 godina. Potrebno je tražiti i naplatiti imovinu BiH u susjednim zemljama i okrenuti se proizvodnji i ekonomiji.

Gost

Chim. Samo ti nemoj govoriti što je potrebno! Da niste ratovali protiv Hrvata sve bi bilo lakše a ovako vam je dobro 23%.

chim

UKIDANJE ENTITETA RS JE NEMINOVNOST I TO CE SE DOGODITI VOLJOM NARODA I UZ NESEBICNU POMOC AMERIKE, NATO PAKTA, ALI I SVIH POROBOSANSKIH SNAGA I PATRIOTA BIH. TO JE NEMINOVNOST, JER ENTITET RS JE NASILNO I UZ GENOCID, UZP I NAJMONSTRUOZNIJE ZLOCINE OSNOVAN NA KOSTIMA I KRVI NEVINO UBIJENIH BOSNJAKA I HRVATA. MEDJUNARODNI SUD JE NEDVOJBENO DOKAZAO DA SU INSTITUCIJE RS VOJSKA I POLICIJA RS POCINILE GENOCID I TO JE OPRAVDAN RAZLOG DA SE UKINE RS KAO TAKVA TVOREVINA OSNOVANA NA GENOCIDU I UZP-U.

chim

Ja jopet nisam popijo dnevnu dozu apaurina!

/ Najnovije