Arijana Memić: Koje će korake preduzeti Tužilaštvo KS nakon oslobađajuće presude

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

..

Žao mi je strašne sudbine i ubistva njenog brata ali mi je i neprihvatljivo da neko uđe u politiku i sav svoj rad usmjeri na rješavanje tog ubistva, i to građani plaćaju od svojih poreza!! Za to može poslužiti neka NVO ali da se ovo konstantno radi na skupštini mi nije ok.

Evo

Najbolje je da tebe postave za glavnog tužioca, pa ti poduzmi kakve hoćeš korake. Babu neka postave za sudiju, a Ifeta za isljednika. U tom slučaju ćete otkloniti sumnje u rad kompletne policije i pravosuđa i nad Bosnom će napokon svanuti sunčan dan.

Ima li ista drugo da je zastupnica Memic pitala ili pokrenula…

… za sve one ljude koji su je izabrali? Uz duzno postovanje gubitku i hrabrosti koju su pokazali.

dekan

Jel bas svaki dan moramo slusati o slucaju Memic ?

Trakavici nidje kraja!

.

Duduk

Ma u pravu ste ovo ubistvo što se desilo u miru i nije važno. Važno je da se priča o ubistvima u ratu o zločinima iz prvog rata o drugom ratu e o ovom posljedljem ratui ko gdje je bio a ovo nije bitno jel tako

Bošnjak

Botomaniji nigdje kraja. Djevojka je ušla u politiku da pita ono što je tišti. Rješavanjem svog problema rješava mnogo veći problem. Pojedini zastupnici ne postave nikakvo pitanje tokom mandata i ti su ok. Nažalost u našoj državi, kantonu da bi čovjek bio u prilici da nešto riješi mora se u plitiku uključiti. Jedni kao ovi botovi rade za ševove, drugi osnivaju stranke, treću hamake na različite načine. Ovdje je očigledno da sistem štiti kriminalce!

Duduk

Kako ove naše patriote govore loše ovoj porodici a zašto zato žele da krivci plate i to im važno a vi lajete.......I dođe 11.7. U 20 vjeku Skupljaju se obrve tužni smo plačemo kako neko to može uradit onda počinju kletve za one koji su počinli genocid čak čitav narod i to zamešto što se desilo prije 26 godina mnogi se nisu ni rodili al smo tužni a za o a ubistva u 21 vjeku ona nisu bitna dosadni ste e jeste .....

Džasmin

Žao mi je strašne sudbine i ubistva njenog brata ali mi je i neprihvatljivo da neko uđe u politiku i sav svoj rad usmjeri na rješavanje tog ubistva, i to građani plaćaju od svojih poreza!! Za to može poslužiti neka NVO ali da se ovo konstantno radi na skupštini mi nije ok. ka ..<<Pa jedino na ovaj se način može rješit ubistvo a i druge stvari kao običan građanin nemože ništa

Guest

Razumijem stanje ove djevojke, ali pitam se, da li ona ijednog građanina zastupa u ovoj skupštini, osim sebe, tj. porodične interese u vezi slučaja ubistva svoga brata?

Trc Milojka

>>Botomaniji nigdje kraja. Djevojka je ušla u politiku da pita ono što je tišti. Rješavanjem svog problema rješava mnogo veći problem. Pojedini zastupnici ne postave nikakvo pitanje tokom mandata i ti su ok. Nažalost u našoj državi, kantonu da bi čovjek bio u prilici da nešto riješi mora se u plitiku uključiti. Jedni kao ovi botovi rade za ševove, drugi osnivaju stranke, treću hamake na različite načine. Ovdje je očigledno da sistem štiti kriminalce! ka Bošnjak<<Bez veze. Čim ih neko kritikuje, a razloga itekako ima, vi napadate da je nekakav bot. Do sada Memići nijedan konkretan dokaz nisu ponudili da je iza svega sisten, organizovana mafija s vrha države, itd. A javljaju se svaki dan. Ubistvo je nerazjašnjeno i to treba i biće riješeno, ali ovo šta oni rade je takođe zloupotreba i pravde i pravosuđa. A i vas koji ih slijepo slijedite. Vi ste njihov živi štit.

NB

Pravo pitanje je: da su oni koji su plaćeni za svoj posao radili kako treba da li bi ovi ljudi trebali orolaziti kroz ovakvu golgotu? Drugo pitanje, kije neće da pistavi botina, čiji novac (milionski iznosi) troše sudije usmjeravajući istrage u pogrešnom smjeru? Tačno se vidi ko i sa kojom namjerom postavlja pitanja i kako skreće sa teme!

KSNP

Ovo se zove zloupotreba položaja za vlastite interese a također zloupotreba javnog prostora i od strane navedene i od strane ovog plačenićkog portala po nečijem nalogu. I ta facebook grupa nema imena ni prezimena ni ko je administrator iste ? Tačno je da sve ovo samo plačaju građani koji nisu ni luk jeli ni luk mirisali a neko na svemu ovom dobro zarađuje. Žao mi je i ove djevojke koja je sav svoj život podredila svom bratu ni kriva ni dužna.

.

>>Botomaniji nigdje kraja. Djevojka je ušla u politiku da pita ono što je tišti. Rješavanjem svog problema rješava mnogo veći problem. Pojedini zastupnici ne postave nikakvo pitanje tokom mandata i ti su ok. Nažalost u našoj državi, kantonu da bi čovjek bio u prilici da nešto riješi mora se u plitiku uključiti. Jedni kao ovi botovi rade za ševove, drugi osnivaju stranke, treću hamake na različite načine. Ovdje je očigledno da sistem štiti kriminalce! ka Bošnjak<< Nije trebala zbog toga ulaziti u politiku, trebala je samo tatu pitati otkud on dugogodišnji kućni prijatelj sa Budnjom i kako to da je do Dženanovog ubistva Alija bio gospodin, a nakon toga bagra? A trebala je i brata pitati s kim se zabavlja i koga kući dovodi.

/ Najnovije