Arijana Memić: Zahtjev za proteste smo predali, tražimo istinu i pravdu!

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NiP

Ocekujemo istinu i pravdu,mislim da se nece dooasti istina onima koji vladaju sarajevom koji su vladali i kad se dogodio zlocin,i porodica memic ce vjerovatno biti iznenadena kad sazna istinu jer cijelo vrijeme prozivaju na stotine ljudi koji vjerovatno nemaju veze sa ubistvom,ubica je alisin zagondzija koji sad oblijece oko arijane.

NOSITE OVU NIPOVKU VISE SA NASLOVNICA!!!!!!!!

NOSITE OVU POLITICARKU PROPALE TROJKE ODAVDE VISE!NJOJ EJ SAMO DO FOTELJE, NIJE DO RASVJETLJAVANJA SLUCAJA.IMA GODINU DANA GOVORE KAKO CE "SUTRA" DA KAZU IMENA, D AONI"ZNAJU", DA JE OVO"POLITIKA"...BLA BLA BLA..RECITE VEC EJDNOM..A UZIMAJUCI U OBZIR DA IM JE ADVOKAT FEREGET, JEDAN OD ONIH KOJI NIKADA SLUCAJA NISU DOBILI A OVAJ MU SLUCAJ DOALZI KAO SJAJNA REKLAMA-SIKTER VISE!ZALI BOSE MLADOG ZIVOTA I KAKO GA SESTRA PRODAJE I MRTVOG.

Bošnjak

NOSITE OVU POLITICARKU PROPALE TROJKE ODAVDE VISE!NJOJ EJ SAMO DO FOTELJE, NIJE DO RASVJETLJAVANJA SLUCAJA.IMA GODINU DANA GOVORE KAKO CE "SUTRA" DA KAZU IMENA, D AONI"ZNAJU", DA JE OVO"POLITIKA"...BLA BLA BLA..RECITE VEC EJDNOM..A UZIMAJUCI U OBZIR DA IM JE ADVOKAT FEREGET, JEDAN OD ONIH KOJI NIKADA SLUCAJA NISU DOBILI A OVAJ MU SLUCAJ DOALZI KAO SJAJNA REKLAMA-SIKTER VISE!ZALI BOSE MLADOG ZIVOTA I KAKO GA SESTRA PRODAJE I MRTVOG. ka NOSITE OVU NIPOVKU VISE SA NASLOVNICA!!!!!!!! Ovaj smutljivac ponavlja stalno da Muriz treba reći ubicu. Čovjek je 300 puta objasnio u čemu je fol. Jedno je mahala i halabuka drugo je Pravda i Pravo. Gadovi koji su naviknuti da rješavaju stvari po vlastitom nahođenju ne mogu to da svare!

NN

Zamjenili ste vozni park sa novim automobilima sad opet u proteste i sakupljanje para !

Duduk

Molom Arijanu i Muriza da više se ne bune nek ućute i da se ne bune da ne nerviraju osećajne patriote, a kad se opet desi ubistvo nekog mladića il baš ovih što se bune nek i oni ćute i da se ne bune

Duduk

Jer koliko sam svatio ovo što se tražite pravdu to je politika a kd bi se desilo isto ovi patriota i počnu da se bunr e to je onda drugo

/ Najnovije