Arijana Memić uoči sutrašnje presude: Vidimo se na cilju, bando

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Baba vanga

J...vas više i Arijana i Muriz.

Tare

Ćaća ti je banda zajedno s tobom i familijom lopovskom sto se od donacija bogatite auta kupujete bazene pravite hadzije glumite od narodskih para. Mozete jos dijasporu zamajavat narod koji vas zna i vidi sta radite vas je davno provalio. Narod i pravda

Dipl.pravn.

Prva laž koja se trebala provjeriti od strane ove familije jeste kad su prije 7 godina pozvali studente prava da izadju na proteste jer Dzenan rahmetli je kao tobože bio student prava. Momak nikad nije bio student prava nego je planirao upisati pravo u Travniku. I dan danas lako provjerljiva informacija. Kad je ta laž prosla samo ste nastavili. Krenili ste s lažima i onda ste se samo dublje srozali.

Wtf

Sto se osililo

Balasevic

Prva laž koja se trebala provjeriti od strane ove familije jeste kad su prije 7 godina pozvali studente prava da izadju na proteste jer Dzenan rahmetli je kao tobože bio student prava. Momak nikad nije bio student prava nego je planirao upisati pravo u Travniku. I dan danas lako provjerljiva informacija. Kad je ta laž prosla samo ste nastavili. Krenili ste s lažima i onda ste se samo dublje srozali. ka Dipl.pravn. Zaboravio si dodati kako je on bio najbolji student na pravu. Wannabe mafijaš iz učmale hrasnice. Da, da, petspemtivna sofercina i diler automobila.

DoDICKgenocidas

Ucmala si se arijana kao i tvoj babuka koji naplacuje koske mrtvog sina...fujjj

Guest

Šta reći? Muriz kaže da zna ko je ubica, što to nekaže. Znači štiti ubicu.Ovo sve skupa je puno mutno.

Guest

Poslije smrti brata, Arijana postala naglo mozgali i pametna pa pravo u skupštinu Kantona Sarajevo.To je čisti prostakluk i amoralna stvar.Ona nikad ne bi bila ni u mjesnoj zajednici.

Ja

Vidi vidi sadaovaca i komentara, tresu se gace ha?

Balasevic

Vidi vidi sadaovaca i komentara, tresu se gace ha? ka Ja Meni se ne tresu. Nisam SDA, niti pripadam toj nacionalističkoj kliki. Ništa se ne trese, osim da je ovaj slučaj završen. Radujem se da neću gledati sofercine i hohstaplere svake nedjelje u medijima.

kust

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije