Arijana Memić objavila kad će se znati datum izricanja presude Zijadu Mutapu i drugima

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Samo u ovoj državi ovakav poziv na okupljanje pred sudom nije sankcionisan kao pritisak na sudsku vlast!

Guest

Samo oslobađajuća presuda u ovom slučaju ima smisla. Pritisak na pravosuđe od strane Memića se nastavlja.

?

Ima li Arijana mozda sta reci i za nove cijene grijanja u KS? Ili mozda za neku drugu vaznu temu za nas koji zivimo u KS, a gdje nas ona btw zastupa, gdje se pita o vaznim pitanjima za nas i gdje prima platu?

Tuner

Dnovinaru ako pratis predmet na sudu saznas datum izricanja presude. Ko je sudac. Tuzilac. Ispratis predmet kroz kolumne svaki dan. Ali za to treba biti obrazovan i voljeti svoj posao. A ti cekas sta ce gospodjica reci.

Wow

Najbolje da nam kazes i koja je presuda da ne cekamo bezveze

/ Najnovije