Arijana Memić napustila Klub Naroda i pravde u Skupštini Kantona Sarajevo

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Belma Mujadinović

BRAVO DJEVOJKO NIP SE DABOGDA RASPPAO

Balasevic

***

Gost_Radio_Sarajeva

Bilo je i za očekivati poslije ranije izjave danas.

Uzasno

Konacno je shvalila Arijana da su je, na veliku zalost, iskoristili u preizbornoj kampanji! Strasno

Nadimak...

****

jasno kao dan

Draga djevojko zar si mislila da će talibani iz NIPa, prstom mrdnuti da porodica Memić makar malo odahne. Sve je to ista halka. Neka je laka zemlja bosanska tvom bratu Dženanu. Izvršavajući želje svojih političkih nalogodavaca i Zagreba, prvenstveno, nemilice dijele Bosnu po etničkim šavovima i dovode do uništenja bosanskog naroda. Zašto nije napravio svebosanski sabor, zapitajmo se svi?

333

Onaj ko pomete pravosudje u BiH vladace narednih 20 godina a da nista vise ne uradi. Doduse, nece moci krasti....

MrziteljPDA

SDA=SNAGA NARODA!!! Morao se raspasti taj brak iz interesa jer je bio sazidan na lažima! Alisa će da odleži i to minimalno koliko mora a vi sina odnosno brata niste u miru spustili u zemlju. Seferovići mirno šetaju i ako su priznali djelo a onda vas je NiP povalio i ubijedio u gluposti i na vama glasove uzeo. I vi ste doduše se naplatili ali vas mi je na kraju i malo žao. Pozdrav za Seferoviće ma gdje bili

Uzas

***

Smrad

Nedaj se arijana nece tebi niko govorit koliki ces jos nevinih ljudi optuzit :)))))

/ Najnovije