Arijana Memić: I zato braco moj, evo neka i oni čuju

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nazif K.

Draga Ariana. Dobro ste izdrzali i ti i babo, u odnosu u kakvom se bijednom stanju nalazi drzava, drustvo i narod. Nepravda je plemenita osobina drustva u kojoj su i nasi djedovi odgojeni u kojj mi odgajamo nasu dijecu. Najvriejdnije ce akobogda doci, a to je das ste ucinili ono sta ste zeljeli. Niste stavili glavu u pijesak i ponasali se kao da se nije nosta desilo. Vas primjer ce akobogda biti pokretacka snaga, cak i onima koji ce vam se u vasoj nesebicnoj borbi pridruziti kada se najmanje nadate.

Pravni f.

Interesantno, ali o ovom, kao i o slicnim slucajevima, najmanje govore uceni ljudi s Pravnog fakulteta US. Valjda da ne bismo saznali, konacno, koliko su pametni...Nije ni cudo da nam je pravosudje ovakvo

/ Najnovije