Vuk Zec: Cijene stanova u Sarajevu će rasti, ko ima novac, neka kupi sada

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Elenorin

Totalno je nevjerovatno da grad poput Sarajeva ima tolike cijene stanova. Potpuno je precijenjena ponuda.

muamer

oooooo evo dvorski arhitekta sa Poljina palamudi o arhitekturi i gradjenju On , Kapidzic i mrtvac Golos su SVE ama bas SVE u Sarajevu odlucivali ko moze a ko nemoze graditi Naravno ako su oni projektovali i utalili se moze se graditi SVE FUJ

Cesare

Plaćen clanak

robot

Totalno je nevjerovatno da grad poput Sarajeva ima tolike cijene stanova. Potpuno je precijenjena ponuda. ka Elenorin treba ih dignuti i više, naselilo se svega

Azazel

Smijesne tvrdnje, novac Steven kriminalom se najbrze pere u gradjevine I nekretninama

Hm...

Ovaj arhitekta ima strašno ime.

Građevinac

Uništiše nam grad. Kakva više gradnja. Gradite u Visokom, Trnovu, Hadžićima gdje još ima čiste have i prostora a ne sve nabili u deset kilometara dužine i dva širine.

Sakib

Sto znaci u prevodu nista od povratka svak na svoje,kompletna Bosna uglavnom Bosnje ce ostaviti rodnu grudu i plakati za njom ali ce u Sarajevu kupiti stanove.

PapeMehlem

Vuk dlaku mijenja ali Zeca nikada.

/ Najnovije