Antony Blinken se oglasio nakon uvedenih sankcija Sarajliću i Tadić

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Podvala

Bosanskih srba.

Nacionalnost stanovnistva u BiH je Bosanskohercegovacka.

Koliko skole imaju novinari koji nepoznavanjem pojmova stalno interpretiraju mantre o srpskoj i hrvatskoj nacionalnosti stanovnistva u BiH. Ne obrazujte se na Wikipediji hr i sr. Tamo je sve politikantski obradjeno. Naciju odredjuje drzava! Srbi i Hrvati u BiH kao nacionalnosti ne postoje. Nisu nacionalne manjine Srbije ili Hrvatske. Oni su tu nacionalnost dobili iz drzava SHS, SFRJ kojih odavno nema. Nacija gradjana BiH je bosanskohercegovacka! Cak i kad imaju dvojno drzavljanstvo, ako zive u BiH, ne mogu u njenim institucijama stititi vitalni nacionalni interes druge drzave. Sem ako niste clan predsjednistva BiH M Dodik koji po dejtonskoj logici nacionalni interes R Hrvatske stititi branjenjem srbijanskog nacionalnog interesa u Predsjednistvu BiH na predmetu Peljeski most. Ustavno umobolno!!! Dejton je to brajko moj! Zamisli!! Dom stiti VITALNE NACIONALNE INTERESE! Cije?

Ss

Projekti uokvireni sintagmama Ruski svijet, Dusa slavenska, Srpski svet, Hrvatske zemlje, … ce podijeliti i unistiti EU, izbaciti liberalnu demokratiju i uvesti je u nove Stogodisnje ratove. Samo sekularizam, liberalna demokratija, evropski jezik, UnijaEvropskihDrzava i Evropska odbrana mogu zaustaviti nacifasisticke projekte i sprijeciti podjelu Evrope.

Bajro

Sereš i ti na vele moj tavedzija

A

A sto se Rusi mijesaju evo 1000 primjera kako se rusi mjesaju a ameri ne.

/ Najnovije