Antiustavno djelovanje: MUP RS blokirao saobraćaj na liniji razgraničenja entiteta!

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ZB

***

🇷🇸🇷🇸🇷🇸

BRAVO NE DAJ ZENENIMA

A ekološki prevoz?

More li se kako ekološkim vozilicama koje ne zagađuju? Može li sa pasošom EU, primaju li eure?

Y

Jestel mislili da nece? Da se boje Šmita?

Tačka, zarez, udah, išta?

***

DoDICKgenocidas

Samo tu ostanite i ogranicite kretanje i u ponedeljak kada krenete u FBiH na posao,Lp

Vrlo jasno

Zna se ko i sta treba da radi ako postoje elementi anti ustavnog djelovanja!

Леми

А када блокирају пут пољопривредници да ли је то антижуставно дјеловање? Када граЏани блокирају ОХР да је је то антидејтонско и антиуставно дјеловање?

Istina

Sada je na redu tuzilastvo BiH i da se pokrenu tuzbe protiv svakog nacelnika policije iz RSa koji je dopustio blokiranje saobracaja ovim cobanima. Nije ovo Somalia da svaka saka gerilaca moze da radi sta hoce!

@Istina

Sada je na redu tuzilastvo BiH i da se pokrenu tuzbe protiv svakog nacelnika policije iz RSa koji je dopustio blokiranje saobracaja ovim cobanima. Nije ovo Somalia da svaka saka gerilaca moze da radi sta hoce! ka Istina Hoce li biti tuzba i za one sto su proteste ispred OHR

/ Najnovije