Andrej Plenković u UN-u pozvao Christiana Schmidta da upotrijebi bonske ovlasti

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Smit moze samo ovlasti upotri****ti u njemackoj ovdje ih niko bece postovati dosta ste vi 60 % stanovnika ucjenjivali ima vas za dva autobusa u bosni

Potrebito

Potrebito bi bilo pozvati EU ,NATO i medjunarodni sud u Hagu da se umijesa u djelovanje agresorske drzave hrvatske u unutrasnja pitanja suverene,samostalne drzave BiH.

Naravno Malokrvni

Treba upotri****ti Bonske ovlasti i smijeniti jazavca Čovića, te isključiti HDZ UZP iz izbora!

0669

Ne zanima nas na šta faše pozivaju.

R BiH

Da se Schmidt pod hitno pozove na dogovor tudjmen milosevic !! Mars *****ka *****adi !!

N

Zasto neko ne animira bosnjake da traze entitet ili vece ovlasti u hrvatskoj? Ps dosta ovih cigana pi cka im *****ina fasisticka

Vidi, vidi ovdje poturica sto pjene :)))...

Prejadno. Misle neko im hoce nazao, a zapravo su samo glupi.

Ljiljan

Uptrebljuj bonske ovlasti u irskoj ,jb.ti dr sranjo njofra retardirani krivousti tuđman mamaru I 6 % krivoustih !!

Ljiljan

Smit moze samo ovlasti upotri****ti u njemackoj ovdje ih niko bece postovati dosta ste vi 60 % stanovnika ucjenjivali ima vas za dva autobusa u bosni ka Koel PREMA ZADNJIM ISTRAŽIVANJIMA U BIH ŽIVI PREKO 72 % BOŠNJAKA MUSLIMANA,OKO 18 % S ERVA KRIVOSLAVACA ,JEDVA NEKIH 6 % KRIVOUSTIHI OKO 4 % OSTALIH .....VEĆINA SE PITA NARAVNO !

Ljiljan

Prema zadnjem popisu u maloj posranoj fašističkoj krvačkoj 79 % se izjasnilo katolicima a u odnosu na prije 5 gog.kada je bilo 86 %.....I tamo smo većina za nekih 30 -ak godina!

Bonske ovlasti

Najace Bonske su Željko Komšić za precjednika

Tuner

Hrvata u bih je bilo manje nego srba u hrvatskoj. Sada iako najmalobrojniji imaju pola pozicija u fbih i 34 posto u drzavi zabijem ti *****i. Sta imaju srbi u hrvatskoj?

Adi

DALI ONAKVE KAKVE TRAZI MILANOVIC I HRVATSKE STRANKE CRTAJUCI KARTE BIH.

BiH

Info za gradjs’ane RH Dragi susjedi u BiH zbog pogresne politike Frnja Tudjmana itd preostalo je nikih 6-7 % katolickog prcanstva …To je sustinski “problem” a sve ostalo su manipulacije vasih veoma nespisobnih politicara …Lijep pozdrav iz BiH

/ Najnovije