Andrej Plenković stiže u BiH: Evo s kim će se sve sastati

4
Fena
Andrej Plenković stiže u BiH: Evo s kim će se sve sastati
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Andrej Plenković

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković boravit će u radnoj posjeti Bosni i Hercegovini, u Sarajevu i Mostaru, u srijedu i četvrtak, 4. i 5. septemba 2024.

Posjetu će započeti u srijedu u Sarajevu, gdje će se u 11 sati sastati s predsjedavajućom Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjanom Krišto.

Izjave za medije planirane su u 12.20 sati, nakon čega će se Plenković sastati s predstavnicima Zastupničkog doma i Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

Objavljen program Female Art Rising festivala

Objavljen program Female Art Rising festivala

U srijedu u 19 sati hrvatski premijer prisustvovat će otvaranju mosta Hercegovina kod Počitelja.

Program posjeta nastavlja se u četvrtak, 5. septembra, u 9 sati sastankom s predsjedavajućim Doma naroda Bosne i Hercegovine i predsjednikom Hrvatskog narodnog sabora BiH Draganom Čovićem u Domu HDZ-a BiH (Kneza Domagoja bb) u Mostaru.

Oglasio se Nermin Nikšić uoči otvaranja mosta u Počitelju

Oglasio se Nermin Nikšić uoči otvaranja mosta u Počitelju

Plenković će zatim obići gradilište nove zgrade Hrvatskog narodnog kazališta, posjetit će rektorat Sveučilišta u Mostaru i Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar.

U 11.30 sati hrvatski premijer prisustvovat će svečanosti uručenja ugovora Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske u galeriji Biskupijskoga centra.

U 12.30 sati planirana je zajednička izjava za medije gradonačelnika Mostara Marija Kordića, državnog sekretara Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonka Milasa, predsjedatelja Doma naroda Bosne i Hercegovine i predsjednika Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragana Čovića i predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije