Andrej Plenković priznao: Schmidt je pripremao i implementirao rješenja u korist Hrvata

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Game is over

A sta cemo sad sa Schmidt-om ? Svojim priznanjem si potvrdio neregularnost rada Visokog predstavnika kao i OHR . Ko ce sad jos njih slusati kad ne rade za dobrobit naroda. Game is over.

KRAJ

Schmidt samo radi prema svojim ovlastima i po Ustavu Federacije BiH.

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Kažu

Plenković bi mogao biti novi tajnik NATO pakta.

Karma

***

Bali

***

5687444

Rvati su manjina u BiH

Pa naravno!

***

...

Lijepe riječi su ukras

BiH

Schmidt samo radi prema svojim ovlastima i po Ustavu Federacije BiH. ka KRAJ , kakav ustav, gdje to jos manjina vlada vecinom jel tako u hrvstskoj i srbiji,

Ustav

***

Spustiti se na zemlju sa fantazijama

Kako to da su turci 500g u pohode išli preko Beograda za Evropu i pokorili baš sve pravoslavne zemlje na Jugu Evrope, a nikada nisu mogli preko Zagreba, ma ni da dodju do njega da pokore te male i prve katolike na putu, Hrvate. Da skrate za Sloveniju pa za Italiju da tu njihovu "čizmu" lepo odseku od Evrope i pregaze je do Rima i Pape, a šta im je i bila namera. A eto, preko “vatikanskih psa čuvara” Hrvata nisu mogli, kao ni niko pre njih! Hrvati kažu da ih Gospa od Osmanlija sapasala u Sinju, a od komunista u Međugorju, a Branitelje 90ih krunica? ka Vera Pa kako vas je onda pokorila Italija? Malo sagledaj povijest Osmanlijskog carstva i koju teritoriju su zauzimali. Onda ces shvatiti da je vrlo tesko imate sve pod kontrolom i da sve funkcionise kako treba. Nije poenta u moci Hrva kako zelite predstaviti , vec poenta je u velicini i fleksibilnosti carstva. Dovoljno je da jedna karika pukne i da se sitem polako pocene raspadati . Isti slucaj je sa autom, cim jedan mali saraf nanekom dijelu masine otpadne i pukne cijeli sistem ne radi, a rezervoar pun goriva.

Mostar

Lijepe riječi su ukras

Db

Lijepe riječi su ukras

Ljiljan...

Lijepe riječi su ukras

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Deuterium

Dokaz o korupciji, Šmit će da leti...Marfi takođe.

Jedite...

...znas vec sta, ljigavci!!! Kakav ste vi sklop, vidna je jedna patoloska podanicko - osvetnicka linija. Nije gotovo...

Cuj ¨priznao¨, ko da je na sudu?

Hocete reci, rasvijetlio. Da su Hrvati unazad 10 godina magarceni i ugnjetavani nasilnim zakonima donesenim od Inzka i Petritscha?? Eh, pa nece vise da moze...

Grunf

Rvati su manjina u BiH ka 5687444 Bitna je kvalitete rome :)

/ Najnovije