Andrej Plenković dolazi u Bosnu i Hercegovinu

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Porfiricus Geneticus

Pozivamo državne institucije, OSU i MVP da ne dozvole ulazak ovom provokatoru na teritoriju BiH. To nisu zvanične posjete niti se najavljuju vrhu države. Slično kao za Vučića prije neki dan.

PANZER

Lijepe riječi su ukras!

Porfiricus Geneticus

***

Burek sa Sirom

Ovaj *** nije poželjan u Bosni i Hercegovini, Persona Non Grata!! Ne dolazi sa dobrim namjerama, želi da zakomplikuje postojeće stanje u susjednoj državi i javno radi na uništavanju i rastakanju BiH.

Kako?

Je l dolazi gangat u kamenjar dole il dolazi ko zvanicnik?

***

***

Avenger

***

@so called ¨¨avenger¨¨ (revenger?):

***

Gost

U čemu je razlika kada hrvtaski zvaničnici ukližu nenanjavljeni u Hercegovinu u odnosu na to što je Vučić htio dolaskom u Jasenovac? Ha?

EU

DOLAZI VAM GAZDA! ONAJ KOJI POSTAVLJA USLOVE I DAJE NAREDBE.

Evro

Ruska agresija i visoke cene i turizam koji ruši sve rekorde i uvođenje evra, dižu hrvatski BDP za čak 5 mlrd. E, nikada ga neće stići A.V. Pelješki most će na otvaranju prvi proći prvi hrvatski el.automobil, novog hrvatskog Tesle, Mate Rimca, NEVERA! Kuje se hrvatski evro, a Hrvati hoće tužit Srbiju da ime hrvatskog izumitelja makne i sa aerodroma i novčanica, zato jer nema nikakve veze sa Srbijom, a lažu i da je jednom posetio Beograd. Bar više neće biti rasprve čiji je, jer ceo svet će to da vidi u svojim rukama, turisti će kovanice odneti po celom svetu! Toliko godina mržnje, toliko bolesnog svojatanja i propagande, a na kraju Tesla hrvatski izumitelj i hrvatski brend i na hrvatskom evru. Zato jer u EU nema svojatanja tuđeg. Bar je to pitanje sada rešeno....idemo dalje.

Net

Srbima je kontroverzna IQ karta rađena po TIMSS i PISA testovima…. B92net Kontroverzno istraživanje – „Srbi i Albanci među najglupljim narodima Evrope“.

Karma

***

Turkija

***

Bosna

***

Kralj

Evo ko dovodi stvati u red. Plenkija čeka neko visoko mjesto u EU.

ALO

KAD ĆE VIŠE TA PROMENA USTAVA DA KOMŠIĆ ODE U NEPOVRAT?

Bosna

Plenki je tiho i diplomatski rešio pitanje Pelješkog mosta a sada i izbornog zakona! A ono idiotsko komunisticko ****o sramoti i sebe i državu...

Fran

Lijepe riječi su ukras!

Boske

Kad nas ostanu samo jos dvojica, mi smo za tebe jos uvijek jedan od tri konstitutivna naroda i necete vi b a l i j i c e nametat jednom konstitutivnom narodu svoje predstavnike, niti ga u beskraj obmanjivat i magarcit naopakim izbornim zakonom. Srusili smo mi kroz povijest i jace drzave od te kvazi mini Juge koju ti ti tvoji velicate, pa ako to bas bude trebalo, srusit cemo i tu. Samo pazi, ako se fino razidjemo, to je OK za 23%, ali ako nas dobro i s p i z d i t e, pa se razidjemo kako ne valja, mogli bi vi kao i vasi pretci 1878, dakle bez 23%..... De procitaj malo, ima to ali nije na fb-u, pa javi kad shvatis. ka @so called ¨¨avenger¨¨ (revenger?): Ovo što si ti napisao ja čitavo vrijeme tvrdim ali se moji Bošnjaci ponašaju kao da su pod narkozom ,dakle krajnji cilj vas nacista i fašista je očistiti Bosnu i Hercegovinu od muslimana.Trenutna situacija je takva da sarađujete sa Srbima da se kotarišete Bošnjaka i ukoliko uspijete u tome onda će te riješiti i Srbe iz BiH kao što ste riješili one iz RSK u Hrvatskoj jer iza vas stoji Vatikan .

Avenger

Kad nas ostanu samo jos dvojica, mi smo za tebe jos uvijek jedan od tri konstitutivna naroda i necete vi b a l i j i c e nametat jednom konstitutivnom narodu svoje predstavnike, niti ga u beskraj obmanjivat i magarcit naopakim izbornim zakonom. Srusili smo mi kroz povijest i jace drzave od te kvazi mini Juge koju ti ti tvoji velicate, pa ako to bas bude trebalo, srusit cemo i tu. Samo pazi, ako se fino razidjemo, to je OK za 23%, ali ako nas dobro i s p i z d i t e, pa se razidjemo kako ne valja, mogli bi vi kao i vasi pretci 1878, dakle bez 23%..... De procitaj malo, ima to ali nije na fb-u, pa javi kad shvatis. ka @so called ¨¨avenger¨¨ (revenger?): Ti te prijetnje UZP-ovske ostavi za svoje kuće, a eto raspižđen si i šta možeš majmune, da ubijaš Bošnjake, trpaš u logore, protjeruješ negdje u Tursku, Jel to?? Eto pokušajte pice katolibanske samo neće moći ovaj put, pošto vi ne znate fino nego lažete i prijetite, a na prijetnje ti odgovaram samo mrš u pm kretenu kamenjarski, šta misliš ako izbije treći svjetski da vi nećete platiti glavom nego da će tamo neki muslimani nestati jer vaš Dragan nema vlast, majmune onaj materi svojoj prijeti, i u kući svojoj! Eto zato nema fašističkog entiteta pa crknite od muke, mamu vam onu nacističku. Uzmi praljkovaču i crk.

Da

Dolazi u Mostar,a kako on moze bez dozvole u Mostar,a vucic nemoze u Jasenovac ?

Avenger

Ovo što si ti napisao ja čitavo vrijeme tvrdim ali se moji Bošnjaci ponašaju kao da su pod narkozom ,dakle krajnji cilj vas nacista i fašista je očistiti Bosnu i Hercegovinu od muslimana.Trenutna situacija je takva da sarađujete sa Srbima da se kotarišete Bošnjaka i ukoliko uspijete u tome onda će te riješiti i Srbe iz BiH kao što ste riješili one iz RSK u Hrvatskoj jer iza vas stoji Vatikan . ka Boske Vidiš da je Čovićev glasač jedan obični šovinista i fašista, i prijeti protjerivanjem i nestankom Bošnjaka, pravi primjerak Draganovih kamenjarskih spodoba, ono prijeti nestankom, ono se poziva na godine i istoriju koju ne konta ali ono je čulo kako to treba, ko biva pobiti sve, da se rašire dojučerašnji kmetovi na tuđu zemlju. To mu govori i šef mu plemena na onom sastanku, prvo da dobiju izborni pa će entitet. Može al malo sutra, pa eto dođi da me protjeraš i tako to... Samo izvoli al nećeš daleko, đaba ti je ujko išao u Izrael, znaju oni da ste vi ubijali Jevreje. Fašisti, *****e, pa prijetite, al prije toga ga malo polabrnjajte.

Bosanac

Nepozeljan u Bosni

Bosanac

Ne dopustiti mu ulaz u Bosnu sve dok se procesuriraju pred sudom o zlocinima nad Bosnjacima koje su pocinili i koje su u logorima po Hrvaskoj imali za Bosnjake jasam jedan od njih

Sršljen, doći će plenki, nemoj se sekirat

Pozivamo državne institucije, OSU i MVP da ne dozvole ulazak ovom provokatoru na teritoriju BiH. To nisu zvanične posjete niti se najavljuju vrhu države. Slično kao za Vučića prije neki dan. ka Porfiricus Geneticus

Sršljen, doći će plenki, nemoj se sekirat

Ovaj *** nije poželjan u Bosni i Hercegovini, Persona Non Grata!! Ne dolazi sa dobrim namjerama, želi da zakomplikuje postojeće stanje u susjednoj državi i javno radi na uništavanju i rastakanju BiH. ka Burek sa Sirom

Sršljen, doći će plenki, nemoj se sekirat

Doći će

SOS

Ti te prijetnje UZP-ovske ostavi za svoje kuće, a eto raspižđen si i šta možeš majmune, da ubijaš Bošnjake, trpaš u logore, protjeruješ negdje u Tursku, Jel to?? Eto pokušajte pice katolibanske samo neće moći ovaj put, pošto vi ne znate fino nego lažete i prijetite, a na prijetnje ti odgovaram samo mrš u pm kretenu kamenjarski, šta misliš ako izbije treći svjetski da vi nećete platiti glavom nego da će tamo neki muslimani nestati jer vaš Dragan nema vlast, majmune onaj materi svojoj prijeti, i u kući svojoj! Eto zato nema fašističkog entiteta pa crknite od muke, mamu vam onu nacističku. Uzmi praljkovaču i crk. ka Avenger Kome vi to prijetite, pa kroz istoriju ustase, pardon domobrani su bili obicne curice, kad niste imali hrsbrosti da nas napadnete sa srbima zajedno, kakve bi vam sad bile sanse -0%

sparco

Sta je problem dolazi tamo gdje su Hrvati vecina.Tako isto i gdje su Bošnjaci vecina neka kroje politiku kakvu hoce.Hrvati nedrze niti jedan grad koji je prije rata bio u vecini sa Bošnjačkim stanovnistvom ako ima i jedan prvi sam da se vrati Bosnjacima.Što nije slučaj sa Rs-om.A i u tom slučaju niste trebali potpisivati Dejton.A da Vi nekom nesto zabranjujete e tu i leži kvaka sto nedamo više da nam birate predstavnike.

sparco

Dolazi u Mostar,a kako on moze bez dozvole u Mostar,a vucic nemoze u Jasenovac ? ka Da Pa može jer je Hrvatska drugacije ustrojena tj.nije protektorat kao BiH.Hrvatska je svoje pitanje rijesila drugačije a BiH Dejtonskim sporazumom.Da je potpisan plan za HR Z4 bila bi druga priča.To Vam i jeste plan da Hrvatima birate predstavnike da možete raditi sto planirate al BiH nije samo Vasa i Hrvati su lili krv za nju.Gdjegod ste vecina bili prije rata dzaba Vam.

/ Najnovije