Analiza njemačkog medija: "Može li Rusija zapaliti Balkan?"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

Ma orke strpati u srbiju i iz srbije u mordor protjerati i ograditi ***. Dosta zla su uradili

visocica 1662

Prije zoga bi NATO i Balkan trebali spaliti fasisticku rusiju.

Manemoj

Nemogu rusi,ali po nalogu rusa dodik,vucic,covic i milanovic mogu.

Moze ako ima benzina i fajercag.

........

Tuner

Moze. Ali izgorjela bi samo srbija.

rolle

situacija je dovoljno divlja i bez rusa i rata, tako da EU crpi radnu snagu s balkana i bez rata. zakuvavanje bi imalo smisla da je standard na balkanu dobar i da EU ne moze povuci radnu snagu, a posto moze i bez rata kako hoce, nema potrebe za ratom. a ako ga i bude, ovo sto je ostalo ce pusku u ruke i porefenat se na balkanu bez povoda dal s rusima ili bez njih.

Ja znam jednog koji vise puske ne dofata...

situacija je dovoljno divlja i bez rusa i rata, tako da EU crpi radnu snagu s balkana i bez rata. zakuvavanje bi imalo smisla da je standard na balkanu dobar i da EU ne moze povuci radnu snagu, a posto moze i bez rata kako hoce, nema potrebe za ratom. a ako ga i bude, ovo sto je ostalo ce pusku u ruke i porefenat se na balkanu bez povoda dal s rusima ili bez njih. ka rolle

Jole

Krim, Donjeck i Luganska se zajedno protezu na 27k + 26k + 26k = 79.000km2 dok se RS proteze na 24k a srpski dio Kosova na 2k sto znaci da skupa RS i Srp.Kosovo jedva dobacuju do velicine ili Krima ili Donjecka ili Luganska...a dalekooo je to od majcice Rusije. Ako Srbija planira po principu Rusije igrati uz njihovu podrsku, moze...nije iskljuceno, s tim da idu pod sankcije, restrikcije i blokade od strane EU i USA. S time ce dovesti sebe u dodatna iseljenja mladih srba. A ako krenu bh i kosovski srbi u avanturu, velike su sanse da Srbija ne podrzi tu budalastinu. Jedva cekam da probaju srbi nesto. Bice zanimljiva avantura slijepog crijeva Evrope.

R BiH

Svabe kenjaju po svom obicaju… Frau Merkel i njena CDU Kriscanska demokratska unijaS u brizno njegovali odnose sa *****ckim rezimom iz Beograda …..Idemo dalje uz UK USA I Tursku potporu sve ostalo je sranje kroz granje …Bog i Bosna !

Ko sa Svabom lijeze taj se ne budi

Koliko me sjecanje sluzi, Njemacka je zapalila Balkan i skoro cijeli svijet. Milioni su poginuli od nacista i fasista plus njihovi pomagaci Italija, Japan, i sateliti. Od domacih *****a, *****ka i *****a je stradalo skoro milion juznih Slavena. Pa koga to Njemacka brani? Na vlasti su djeca fasista i nacista i vrijeme je za osvetu? S****li su Jugu i ovi nasi nacionalisti se uzdaju Njemacke nacionaliste? Moroni, Njemacka krece u projekat “cetvrti Rajh” i prva je Ukrajina a zatim Poljska i ostali smradovi. Fuj

/ Najnovije