Analiza: Kakva je Putinova uloga u Čovićevoj blokadi "Južne interkonekcije"?

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

333

Ma jel' moguce da 2024. godine saznajete koja? Da samo podsjetim na kolicine novca koje su se prale preko Sbjer banke kada je riknula Hypo Alpe Adria, koja je i osnovana samo za narodnjacki lopovluk po Hrvatskoj. Pa zna se ko su sve igraci energetske mafije po Balkanu i koja je njihova veza sa Rusijom, i to vec dvadesetak godina. Milanovic, Kolinda, ovaj stovatelj ratnih zlocinaca, sve je to dobijalo i dobija instrukcije iz Moskve. Sva se ta prica vrti i oko terminala na Krku. Pa Rusi su kontrolisali Agrokor dok nije uletio amricki investicioni fond. Eto otkud Rusi u prici oko juzne konekcije, a tupan Covic misli da moze da ucjenjuje SAD. Eto sa kakvim glupanima mi imamo posla sve ove godine.

Ma ...

... to je jedan prevarant velikog kalibra. Se..nja kako bi narod rekao. Ali istorija nas je naucila da se Latinu ne moze vjerovati, tako da nije iznenadjenje.

BRKICA

***

adi

Lijepe riječi su ukras!

(.Y.)

Lijepe riječi su ukras!

3 hrvata među najutjecajnijim u eu

***

Haha

Hrvatsko-ruska ujdurma sproću alahovih robova. Suniti su shvatili igranku!

HRVATSKI Projekt oduševio Europsku komisiju

Pohvalio se da je projekt oduševio i nadležne članove Europske komisije, što znači da su pridonijeli pametnom korištenju i europskih sredstava za problem za koji je siguran da postoji u brojnim državama članicama. Na raspolaganju su imali 100 milijuna eura a projekti su vrijedili 500 milijuna eura pa je, kaže Plenković, parlamentarna većina odlučila da će iznaći nacionalna sredstva koja će biti komplementarna sredstvima Europskog fonda solidarnosti kako bi udovoljili svim projektima koji ispunjavaju kriterije. Sedamdeset i dva ugovora u sklopu Poziva "Zaželi - prevencija institucionalizacije", vrijednih više od 58 milijuna eura u petak je gradovima, općinama i udrugama uručio premijer Andrej Plenković, istaknuvši da je to jedan od najboljih programa socijalne politike koji su osmislili.

Haha

A nas ercegovačke katolike po običaju nitko ništo ne pita... I ondak čude se za kaj postajemo rođeni zagrapčanci.

SADA JE SLUŽBENO - 27.02.2024.

Potvrđena je fantastična vijest za Hrvatsku: Čekali smo je gotovo dvije godine. Zahvaljujući rastu potrošnje i investicija, hrvatsko gospodarstvo poraslo je i u četvrtom lanjskom tromjesečju, već 12. kvartal zaredom, i to za 4,3 posto na godišnjoj razini, dok je u cijeloj prošloj godini ojačalo 2,8 posto. Najveći rast u gotovo dvije godine - Prema sezonski prilagođenim podacima DZS-a, gospodarstvo je u posljednjem lanjskom tromjesečju poraslo 4,3 posto na godišnjoj razini, a 1,3 posto na kvartalnoj razini. Tako je rast domaćeg gospodarstva znatno brži u odnosu na prosjek u EU.

Gost_Radio_Sarajeva

Perači rublji.

666

>>Potvrđena je fantastična vijest za Hrvatsku: Čekali smo je gotovo dvije godine. Zahvaljujući rastu potrošnje i investicija, hrvatsko gospodarstvo poraslo je i u četvrtom lanjskom tromjesečju, već 12. kvartal zaredom, i to za 4,3 posto na godišnjoj razini, dok je u cijeloj prošloj godini ojačalo 2,8 posto. Najveći rast u gotovo dvije godine - Prema sezonski prilagođenim podacima DZS-a, gospodarstvo je u posljednjem lanjskom tromjesečju poraslo 4,3 posto na godišnjoj razini, a 1,3 posto na kvartalnoj razini. Tako je rast domaćeg gospodarstva znatno brži u odnosu na prosjek u EU. ka SADA JE SLUŽBENO - 27.02.2024.<< Da, ali jedan od mnogih gotovo istovjetnih komentara na ovaj tekst na index-u... Neka, iselilo nas je milion i sada se ide na potpuno iseljavanje. Mladi ne mogu kupiti stan , a i ako su normalni po ovim cijenama niti ne trebaju. I otići će van. Glup narod koji ostane, ostati će bez budućnosti, mirovina, poljoprivrede itd...ali bitno je da HDZ bude na vlasti. Zaslužili smo izumiranje kao narod. Da nije bilo bravara i komunizma, sada bi većina živjela po favelama. Zahvaljujući domoljubima iz BOSNE, oni sada imaju a mi odlazimo u Irsku, Njemačku itd...

Role

Malo je poznato da je NDH nudila Rusima predaju u zamjenu da budu nezavisni iza rata i pod ruskom kontrolom.. Naravno Rusi su to tada glatko odbili, sve ostalo je istorija. Zato ne treba čuditi ova veza ili bolje rečeno uvlačenje u +uzicu Rusima Čovića i te ekipe oko njega pa i Milanovića. Stašau će se ulizati kome treba.

Kao prvo ...

Lijepe riječi su ukras!

Još jedna

bh firma za gas? Zašto ne, od viška glava ne boli. Mogla bi boljeti ako bi bila samo jedna, kao monopolist. To se neće dozvoliti!

Veriga

Ipak je sve do debilnog Dejtona. Drzavom vladaju potkupljeni ruski ljudi, drzavni neprijatelji. Ako odustanu, nestace u noci kao i svi Putinovi “izdajnici ruske stvari”. Hvala Amerima za ovo veliko aparthejdsko djelo, oni su osmislili Dejtonsku umobolnicu, pod pritiskom Engleskih lordova krizara. Sad im se “zamrznuti konflikt” vraca na naplatu. Mogli su Dejton osmisliti kako god su htjeli, jer je srbska armada bila pred totalnom slomom i u Bosni 1995. Oni je spasili, a onda Dejtonom nagradili za pocinjeno zlo i genocid i odtavili na vlasti¿?¿ Na cast mocnoj Americi!

jadni, islamoterorist i mrzitelj hrvata

Potvrđena je fantastična vijest za Hrvatsku: Čekali smo je gotovo dvije godine.Zaslužili smo izumiranje kao narod. Da nije bilo bravara i komunizma, sada bi većina živjela po favelama. Zahvaljujući domoljubima iz BOSNE, oni sada imaju a mi odlazimo u Irsku, Njemačku itd... ka 666 kad hoće da se najede iz ćenife i zadovolji svoju islameću pogan, on ode na šorošev, antihrvatski IMBECILindex, nepismenog seljaka babića i tamo trtaži utjehu u imbecilnim člančićima i još imbecilnijim komentarčićima jugobudala. pravo mjesto za jadno, zlobnog, zaostalog, primitivnog po tu ricu, jadnog, islamoteroristu i mrzitelja hrvata.

Puna, najpunija podrska Rusima i Putinu!

Dolje zapad i sateliti!

Mrzitelj laznog

TO MOGU SAMO MRZITELJI HRVATA IZJAVIT CRKNITE OVO JE I NASA BIH ALI NECE NIKAD BIT UREDJENA PO SERIJATSKOM ZAKONU ka BRKICA . Provjeri genetiku. Mozda ti vecinski pretci nisu slaveni. Raspitaj se jeli ti rod sosao iz Hrvatske u zadnjih 200 godina. Inacee?? Ako nemas to tebe su pohrvatili. U politickom “narodu” se ne radja, vec odgaja. Mozda si pogresno odgojen! Nije identitet lista zelja. Sto nisi nobelovac, milijarder, poznati pisac, Modric??

Mrzitelj laznog

>>Potvrđena je fantastična vijest za Hrvatsku: Čekali smo je gotovo dvije godine. Zahvaljujući rastu potrošnje i investicija, hrvatsko gospodarstvo poraslo je i u četvrtom lanjskom tromjesečju, već 12. kvartal zaredom, i to za 4,3 posto na godišnjoj razini, dok je u cijeloj prošloj godini ojačalo 2,8 posto. Najveći rast u gotovo dvije godine - Prema sezonski prilagođenim podacima DZS-a, gospodarstvo je u posljednjem lanjskom tromjesečju poraslo 4,3 posto na godišnjoj razini, a 1,3 posto na kvartalnoj razini. Tako je rast domaćeg gospodarstva znatno brži u odnosu na prosjek u EU. ka SADA JE SLUŽBENO - 27.02.2024.<<. Botino smanji dozivljaj. Botovima vise niko ne vjeruje!! Hrvatska je rep EU.

/ Najnovije