Analitičarka iz SAD-a: Srpsko-ruska propaganda nastavlja dolijevati ulje na vatru na Balkanu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

U, analiticarkeee iboga....

Jedno se mora priznat RS-u. Izvlace anonimuse kao niko!!!

***

***

Naravno da ce ameri

***

Bosnje se opet pecaju ko somovi

Kako to da amerikanci uvijek pricaju o srpsko-ruskoj propagandi, a nikad o vlastitoj? Pa zato sto je to samo i isljucivo u interesu americke imperijalisticke politike. Najgore od svega sto se bosnje uvijek pecaju na to kao somovi, jer misle da se oni tu nesto pitaju. Vi ste samo izabrani da radite prljavi posao za njih na balkanu, kao i albanci, a kad zavrse ***

rodna ravnopravost se sistematski guši na radiju

radijevci! drugarica nije nikakav stručnjak, već je ona stručnjakinja!!!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

o44

Kao kad lopov kaže "držte lopova"!... tako isto razni američki NGO optužuju Rusiju da pokušava ono što Amerika upravo pokušava, da otvori novo žarište i zagorča živote Bošnjacima, Hrvatima i Srbima u BIH. Gube rat u Ukrajini, pa hoće da sklone fokus sa Ukrajine i Gaze. Ujedno hoće da oslabe Rusiju i da okrenu muslimane u svijetu protiv Rusije, važnu ulogu u tome imaju balkanski muslimani. Nije ni Rusija tu anđeo, daleko od toga, ali je mnogo slabija od Amerike, samim tim i manje opasna.

o447

Kao kad lopov kaže "držte lopova"!... tako isto razni američki NGO optužuju Rusiju da pokušava ono što Amerika upravo pokušava, da otvori novo žarište i zagorča živote Bošnjacima, Hrvatima i Srbima u BIH. Gube rat u Ukrajini, pa hoće da sklone fokus sa Ukrajine i Gaze. Ujedno hoće da oslabe Rusiju i da okrenu muslimane u svijetu protiv Rusije, važnu ulogu u tome imaju balkanski muslimani. Nije ni Rusija tu anđeo, daleko od toga, ali je mnogo slabija od Amerike, samim tim i manje opasna.

Error

Mislite analiticarka saucesnika u genocidu ima zadatak da jos jedanput ove narode pretvori u ovce

Nadimak

Projekat Mirni razlaz je najbolje rjesenje za Bosnu i okruzenje. Bez ratova i zlocina, stadanja. Mir i saradnja. Ko voli Bosnu i Bosansku naciju, neka ostane. Nije bitna vjera. Ko zivi nacije Jugoslavije, srbin ili hrvat, neka ide u Jugoslaviju. opps. Toga vise nema. Ko voli Srbiju, sretno mu bilo. Ko zeli iz Sandzaka u Bosnu, dobrodosao. Nek rasproda ili zamijeni imovinu i put pod noge. Bosna Bosancima. Isto vrijedi za one sto Hrvatsku srcem vole. Sve po principima EU-bez promjena granica. EU treba isfinansirati ovaj projekat, pomoci ljude da se snadju. Usput cemo referendumom vratiti ime drzavi Bosna, uraditi najpovoljniji model drzave, zabraniti dvojno drzavljanstvo sa susjednim drzavama da skinemo sa vrata velikodrzavni projekat RH i RS.

Gost

Projekat Mirni razlaz je najbolje rjesenje za Bosnu i okruzenje. Bez ratova i zlocina, stadanja. Mir i saradnja. Ko voli Bosnu i Bosansku naciju, neka ostane. Nije bitna vjera. Ko zivi nacije Jugoslavije, srbin ili hrvat, neka ide u Jugoslaviju. opps. Toga vise nema. Ko voli Srbiju, sretno mu bilo. Ko zeli iz Sandzaka u Bosnu, dobrodosao. Nek rasproda ili zamijeni imovinu i put pod noge. Bosna Bosancima. Isto vrijedi za one sto Hrvatsku srcem vole. Sve po principima EU-bez promjena granica. EU treba isfinansirati ovaj projekat, pomoci ljude da se snadju. Usput cemo referendumom vratiti ime drzavi Bosna, uraditi najpovoljniji model drzave, zabraniti dvojno drzavljanstvo sa susjednim drzavama da skinemo sa vrata velikodrzavni projekat RH i RS. ka Nadimak Nebi ti ta BOSNA bila baš nešto velika. Dolina rijeke Bosne, i to je to. Gdje bi stali Srbijanci iz Sandžaka?

Bosnjacke fix ideje mimo ustava bih i realnosti

Projekat Mirni razlaz je najbolje rjesenje za Bosnu i okruzenje. Bez ratova i zlocina, stadanja. Mir i saradnja. Ko voli Bosnu i Bosansku naciju, neka ostane. Nije bitna vjera. Ko zivi nacije Jugoslavije, srbin ili hrvat, neka ide u Jugoslaviju. opps. Toga vise nema. Ko voli Srbiju, sretno mu bilo. Ko zeli iz Sandzaka u Bosnu, dobrodosao. Nek rasproda ili zamijeni imovinu i put pod noge. Bosna Bosancima. Isto vrijedi za one sto Hrvatsku srcem vole. Sve po principima EU-bez promjena granica. EU treba isfinansirati ovaj projekat, pomoci ljude da se snadju. Usput cemo referendumom vratiti ime drzavi Bosna, uraditi najpovoljniji model drzave, zabraniti dvojno drzavljanstvo sa susjednim drzavama da skinemo sa vrata velikodrzavni projekat RH i RS. ka Nadimak I to naravno opet mislite uraditi jednostrano, mimo zakona i ustava bih i mimo volje srba i hrvata, kao sto ste vec uradili i 1991. kad ste preglasali srbe i ilegalno proglasili nezavisnost, cime ste doveli do rata u bih. Vidim da bosnje nista nisu naucile iz proteklog rata i da bi opet da budu najvece zrtve. Nije vam dosta sto vas je alija zrtvovao kao kurbane klintonu za nato intervenciju, pa bi sad to da ponovite za njegovog sina? Bujrum.

Gost

A mišljenje ove hanume je važno? Hajte, molim vas!

/ Najnovije