Analitičar pojasnio: Hoće li sukobi na Bliskom istoku dovesti do poskupljenja u BiH?

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Amerika dnevno troši 21 milion barela DNEVNO

SAD imaju dnevnu proizvodnju nafte sa 13 miliona barela dnevno, što je što je oko 15-do 16 posto svjetske proizvodnje", pojašnjava ekonomski analitičar Anto Domazet. BRAVO EKONOMISTA. A odakle uvoze onih dodatnih 8 miliona barela dnevno kada troše 21 milion barela ? Ne brini se tu za Ameriku niti nas interesira EU, nego kako će mi ovdje kad barel nafte bude $150-200 ?

Hoće kad neko prdne ovdje cijene rastu.

To im je vječiti izgovor za dizanje cijena.Digli su cijene u zadnje 2 godine 1000%.

A na akciji je smeće kojem je rok istekao.

To im je vječiti izgovor za dizanje cijena.Digli su cijene u zadnje 2 godine 1000%. ka Hoće kad neko prdne ovdje cijene rastu. Prvo dignu cijene pa onda ko fol akcija.

/ Najnovije