Ana Brnabić stigla u BiH: Danas zajednička sjednica Vlade RS i Vlade Srbije

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH 2021

Ha, Vlada jedne drzave sa vladom jednog entiteta! Dokle seze ljudska manipulativna glupost! Da li su dobili odobrenje od drzavnih organa BiH za odrzavanje ove sjednice?! To je kljucno pitanje!

SDA intelektualac

Na ovu genocidašku gradnju hidroelektrane na Drini treba odgovoriti nekim građevinskim projektima na naših 24 posto. Bakire, izgradi nam nove džamije i migrantske centre.

Damianusdarcus

Znači prećutno razvaljivanje države a naša bezmudna stoka šuti ili apeluje na MZ... e majku vam sitnošićarsku!!!

Gradjevinar

Bakir vec odavno nista ne gradi. On je na celu Cosa Nostre. On samo krade, zavadja 3 konstituivna naroda i masta da se docepa cijele BiH. Ovo zadnje moze da se desi samo u njegovim najdubljim snovima.

moke

Ja podrzavam ovu inicijativu LGBT zajednice.

J.B.

Drzite se vi Bakira. Sad ce on vama da otvori jos koju dzamiju i izbjeglicki centar...

/ Najnovije