Ana Brnabić dolazi u Bosnu i Hercegovinu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Kakva su ovo imena škola i vrtića?

Nnnn

Sta ce nam ova lezbejkaaa

kikirez

Sveti Anan Brnapich!

5

Risto Prorokovic? Ovo fakat?

kikirez

Lepa Ana,lepo zbori,vulinovski i vuchichevski,svetskosrpski.

NB

Šta može biti normalano kod nenormalnih ljudi?

Duduk

Ghost; Pa imena Svetaca i Srpskih pisaca.

Gost

Kada su srpski političari 89-te i 90-te dolazili u Prebilovce pripremali su belaj koji nas je kasnije snašao.

Ho

burn a bich

@Gost

Kada su srpski političari 89-te i 90-te dolazili u Prebilovce pripremali su belaj koji nas je kasnije snašao. ka Gost<< Pa svi političari nacionalisti sva tri naroda su dolazili i pripremali belaj ni jedni nisu nevini samo što nije ni jedan poslao u rat svoju djecu a jesu se obogatili

Za Ha

Svi ste vi turci nemojte se stidjet

Hugo

Bravo majmuni koji vrijedate sve koji vama ne odgovaraju zbog gluposti. Bravo. Neka cita kulturni svijet i neka se potvrdi izreka 'glupi Bosanci'. Ima da se ponosi onaj koji vas je takve napravio - glupe i ruzne. Ne bi komentirali o nekoj knjizi, dobitniku Nobelove nagrade nego lupali gluposti. Ova zemlja nema na kome ostati.

Kralj

Zar moze lezbejka u crkvu i od kad to postaje praksa kod srba

/ Najnovije