Amra Zulfikarpašić više nije članica Naše stranke: "Jasno je ko je ostao"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Hajde ti malo šuti. Malo radi i šuti, bolje ćeš se osjećat. Dosta te više, draga.

dP

Stranka koja pokazuje sve više i više da je propali projekat.

Latko zBrode

Jeli to, anamo, ona stranka şro u mostaru postaviše aDZ na vlast. Interesuje me kako te to nije alarmiralo da napustiş tu bulymentu od ljudi.

gost

NS odavno srlja, ono malo vlasti u Sa joj je osigurao NiP. Mahalaštvo i neznanje je glavna karakteristika A.Z.

gost urednik

Karijerni shupci ili vizionari? Niksic, Komšić i Kojović se moraju ujediniti ili slijedi potpuna propast

Smetljar Hamo

Bitno je da si ti dobila viječnićko mjesto u gradskom vijeću i da plaća teće. Što ne daš ostavku na poziciju viječnika na koju su te postavili kao i onog meteorologa. Naša stranka se ne razlikuje ni u kakvom smislu nego što je bila i prije pet godina. Čuj statut nije ustavan. Pa što si uopšte ulazila u tu stranku kada si znala da je neustavna.

JA1

Jeli to, anamo, ona stranka şro u mostaru postaviše aDZ na vlast. Interesuje me kako te to nije alarmiralo da napustiş tu bulymentu od ljudi. ka Latko zBrode NIJE TO TA STRANKA, ONI SU PRODALI TUZBU PROTIV SRBIJE, POKRALI NASA PRESUZECA OPLJACKALI FEDERACIJU DO KOSTI, PRODALI SREBRENICU 95 UKRALI 10MIL NA RESPIRATORIMA, RADILI PO ZAKONU PA IM BRANKOVIC I DANAS SJEDI U DOMU NARODA, ONI SU I NAGRADJIVALI ASIMA I RAZNE ASIME BICAKCICA I RAZNE BICAKCICE. ONI SU TI KOJI SU NAS KRALI U RATU A I DANAS NAS KRADU I IZDAJU A I TI ZAJEDNO SA NJIMA

/ Najnovije