Amra Zulfikarpašić: Dobila sam od Skake nemoralnu ponudu, nudio mi je novac...

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dax

Zasto ovi gore navedeni tek sada izlaze sa informacijama o ucjeni. Tu nesto ne štima. Lako je biti general poslije bitke.

NiP

Prdljavina......

miki

Samo kada čuješ terminologiju i način izražavanja jasno ti je da ona nagrada Braci gumenoj glavi nije slučajno dodeljena.

Zenica NK

Ne prodaji se više!

miki

Na kraju ćete moliti Srbe da se vrate da zavedu red ;)

miki

Nem'o il' nezn'o ;)

Bh lutrija kicks korupcija

Cuj cuj ma sts nam to napricaste

KLOSA

SKAKA KAO U ONO UBI SVE VRATI SE SAM NAMAZAN BORAC STO JE DOZVOLJENO U POLITICI A NE KAO CETVORKA LJIGAVI IZDAJNIK TO JE NESTO BAS LOSE SVI POLITICARI SU LJIGAVI

Azra

Dok god ima potkupljivih ljudi, a kod nas ih ima ih i previse, demokratija je ustvari autokratija. Samo kod nas postoje termini kao "dobar lopov" i "ako necu ja neko ce drugi"

nasvasta

Đubrad osramotiše obraz bosanaca SDA vi ste zlo za BiH isto kao genocidaši i uzp sram te riđane bilo .

dcd

prije bih vjerovao Skakinom keru nego tebi.

@miki

Ja eto, jer kod Srba je bas sve u redu. Ne znaju gdje su suplji ko ni mi...

27032021

Vrlo je važno da se govori. Protiv laži - istinom. Protiv korupcije -poštenjem. Imam nadu, vrlo malu, ali nadu. I u Hrvatskoj, i u Srbiji postoji korupcija i to lopatom, prošle sedmice je o tome govorio Mamić, ali ipak u ovom gradu bez obzira na sve blato i kretenluk možete očekivati još nekog da vam kaže:"Halo, ne seri - davo' si mi moje zarađene pare da glasan kako tebi odgovara!" Sve dok postoji otpor, postoji i nada.

Bosanac 100%

Gamad ni Bogic nemoze oprati,sad samo izmisljate,lazete i pripisujete drugim svoje osobine,ako ste posteni kako vas neko moze prevariti. Svi sre vi oglodjali sve u sda a sad kobejagi dijelite lekcije o postenju... .

papac

Gospodjo što ces se ti sastajati sa Skakom prije glasanja ? Da razgovarate o temperama ?

/ Najnovije