Amila Gadžun nakon potresnog svjedočenja: "U glavi nam se samo vraćaju slike Džene kad je bila živa"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

OleLole

Ti si se malo prestrašila, pa ideš na lopticu manipulacije i pričaš da ne znaš citati, pisati i razvijaš pite. Svjesna si ti da su nalazi mrljavi i da dijete nisi vodila na regularne preglede. Stići će te pravda, i neka bude pravde!

Semran

Žao mi nevinog djeteta, ali roditelji ne pismeni, pa kud dijete voditi u polikliniku, što ga neodvedoste na KCUS ili Opštu bolnicu. doktor Rožajac je garantujem vrhunski doktor.

OleLole

Žao mi nevinog djeteta, ali roditelji ne pismeni, pa kud dijete voditi u polikliniku, što ga neodvedoste na KCUS ili Opštu bolnicu. doktor Rožajac je garantujem vrhunski doktor. ka Semran Nema veze sto su nepismeni, to ih ne oslobađa odgovornosti da vode brigu o djetetu. Uostalom, majka je dovoljno pismena da piše po facebooku i instagramu o zagovara da su ljekari ubice. Neka, stići će ih pravda!

Borac sa kauča

Ti si se malo prestrašila, pa ideš na lopticu manipulacije i pričaš da ne znaš citati, pisati i razvijaš pite. Svjesna si ti da su nalazi mrljavi i da dijete nisi vodila na regularne preglede. Stići će te pravda, i neka bude pravde! ka OleLole Kakve veze ima jel su dijete vodili na preglede ili nisu? Valjda je anestiolog zna i nalazi prije operacije može li se mala operirati ili ne, nije to dođeš kod doktora i kažeš želim da mi dijete ide na operaciju a doktor kaže može lezi i opleti . Vi baš govorite(pišete) gluposti. Kako možete biti tako okrutni ali zato prosipate krokodilske suze za nekim koji nemaju veze sa BiH ma ni sa Evropom. Stidite se jeste baš okrutna 💩

/ Najnovije