Amidžić nakon sjednice UIO: 'Ubijeđen sam da je BiH ekonomski neodrživa zemlja'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Matrixus

Mislim da ga je Dodik ubijedio!

Zbor

Dodikova mantra da je BiH nemoguca jer je eto on blokira i rusi. Amidzicu skloni se ako ne vjerujes u drzavu. Ima ko je voli, vjeruje i zna je uspjesno voditi!

ZAK

Vaša dva komentara potvrđuju ovo što je čovjek rekao. BiH je nemoguća zahvaljujući najbrojnijem narodu. ka Gost Ko ne voli nek ne smeta. Srecu trazi u srbiji ko bratija iz Knina. Granica je Drina

BiH

Mislis neodrziva finasijski rs

Mite

Sinkronizirano rusenje drzave na frontu snsd i ekipa - hdz - duska jurisic - kristijan smit

Gost

Kada ministar finansija, koji treba da brine da taj segment bude održiv, kaže nešto ovako znači da ne zna posao i da govori protiv posla koji radi. Dakle, smjena!

prazna prica

***

Fukljo

Ovakve izjave samo dokazuju da kadrovi Nisu sposobni da odrze zemlju

Adi

***

Fukljo

Jasno se pokazuje da nemamo kadrove Koji mogu odrzati zemlju ekonomski Sposobnom Recimo ovaj ministar finansija Je sposoban Se uvaliti U vuneno rafinirano odijelo Mada mu vise pristaje Crno vuneno Al sirovo Sa onom kapom I stapom De ba ne seri Stvori pare Jel si min fin Il budala

je li vidite

***

/ Najnovije