Amerika udara na Dodika: Otkrivene navodne kompanije koje su pod njegovom kontrolom

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hahu

hm, i ovi su koji se kod vas od jutros reklamiraju?

Guest

malo li ih je ..woooow... samo 67 ...čista računica 67 firmi, po 20 zaposlenih, zaposleni imaju po 4 člana porodice plus po 4 rođaka koji imaju 4 rođaka koji će glasati za DODIKA ! ZAKLJUČAK: 67X2X4X4X4 = 7936 glasova pod moranje (a ovo je samo laička, najjednostavnija računica sa malim brojevima) Tako funkcioniše i Bakir i Dragan !

Guest

ISPRAVKA: 65X20X4X4X4 =85 760 glasova!

dokle

rs dodikistan

Tango

Vidi ih k'o family Adams!!! Ha ha ha...

071

Pa znamo mi sve to. Znamo mi i za Čovićeve malverzacije, i Bakirove firme, ni ostalima nije mane (mada su tu više mrvice, kao i kraval sa našim novcem u rukama UNDP-ja). Nas više zanima da se radikalno reformiše i ojača pravosuđe, i da one sudije i tužioci koji budu radili na ovim slučajevima budu zaštićeni kao pande.

Elenorin

Pa da, Faktor magazin. SDA I Dodikovo glasilo. :))

I bi rijec,i bi istina

To isto radi sda teroristi i hdz fasisti.u mom gradu nacelnik snabdjeva fameliju mesom iz jedne mesnice s zauzvrat oni njima prebacijavu novac iz opstinske kase ko navodni poticaj.to je samo kap korupcije u ovoj lopovskoj drzavi,Uskoplje.

Habuhabuhabu

Sada mogu da posluju sa samima njima tj. međusobno. Sada će ono, ko je jamio, jamio. Sve će da potone.

/ Najnovije