Američki senator o posjeti našoj zemlji: Najteže je održati mir u Bosni

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

remember

Bamford’s last words were: “The British people must stop the war in Bosnia, using force if necessary. The British army must not only be a guardian of honor at mass funerals. Bosnian babies, children and women are patiently waiting for the politicians to do what they should do – provide military protection. They must not stand aside and observe”.

Objektivan i nepristran

Nista to nije tesko, ako se bas hoce. Evo jedan nacin: USA izdvoje POLUDNEVNI budzet za naoruzanje (godisnji podijeljeno sa 2x365) i to investiraju u proizvodne aktivnosti u BiH, menadzeri samo provjereni privrednici, bez ijedne packe, mogu stranci. I eto ti BiH za koju godinu na ekonomskom nivou Belgije. I da vidis onda cuda, odjednom nije vise bitno ko je Srbin, ko Bosnjak, ko Hrvat, odjednom nacionalno jedinstvo, nigdje tenzije a da ne govorim ugroze mira, svi smo mi Bosanci, hahaha... Ajd Svicarcu reci da je ili Nijemac, ili Francuz, ili Talijan? :)) Standard zivota sve dirigira... A ovako neke delegacijice, laprdanje, floskule, ma za*ebi ti to... to vi saljite negdje drugo, od njih nema nista.

Tomo

Tko ce sa divljacima biti u miru? Pa pojedini preko drine i vecina u entitetu zivi u srednjem vijeku. A i vi amerikanci serete, dali ste divljacima da imaju moc u drzavi nakon genocida sto su uradili.

Dudek Krivousti Njofra

DEJTON je mirovni sporazum u koji je ugrađen srpski i hrvatski fašizam i AGRESIJA.. to je nemoguće.. dje.ce BOSANCI pregovarati na kojoj platformi...UZP...genocidne RS..

Dudek Krivousti Njofra

Seru amerikanci...

Recite Dodiku

D aprestanew praviti grimase i gegove, provaljuje se. Izgleda kao da ima psihickih problema. Kad vec tu prima platu, neka se ponasa normalno, kako nista nije naucio za ovolike godine, ostao je na nivou svercera.

⚠️

Za trajam mir potrbna je deputinzacija i derusifikacija Balkana! Kažu da je Javelin jako efikasan za taj proces...

miki je rina**

Mile je bosanski prvoslavac... Valjda bi sada svima trebalo biti sve jasno...

Mostar

Da niste dopustili nasilne i pristrane izmjene Daytona od strane OHRa, danas bi BiH bila jako blizu EU, a ne raspadu

Bosanac

Da niste dopustili nasilne i pristrane izmjene Daytona od strane OHRa, danas bi BiH bila jako blizu EU, a ne raspadu ka Mostar raspast cete se vi dusmani prije Bosne zivila Bosna smrt neprijateljima Bosne

Da niste dopustili nasilne i pristrane izmjene Daytona od strane OHRa, danas bi BiH bila jako blizu EU, a ne raspadu ka Mostar I ja bi bio u Mostaru, a ne spremao svoj zavežljajčić za Irsku... (PS imenice u engl. jeziku ne mjenjaš po padežima...)

/ Najnovije