Američki ambasador u BiH: Nećemo ovu zemlju ostaviti Rusiji

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

?

Lijepe rijeci ne znace nista.

Rusija se ne pita...

Ne, nego sjednete vas dvije strane i dogovorite na primjer rat u Ukrajini, jer to odgovara i jednim i drugim. A ne, ne, ne pita se Rusija, ne.

Suzy

zašto se Evropa nije poslije Drugog svjetskog rata gradila na temeljima dogovora s onima koji bi veličali naciste i nastavljali njihovu politiku? Kako da neko, ko drži do sebe, sjedne za sto i tobože se dogovara o nekoj budućnosti s nekim ko otvoreno kaže da je Ratko Mladić heroj? Pa to je umobolno!"

Katy

Ma bitni smo mi Amerima pravo. Nemojte nas stititi majke vam.

Rjesenje je vrlo jednostavno

Mocnici MZ, radi mira i prosperiteta EU, na Balkanu pogasite nacije bivse Jugoslavije, u svim drzavama nastalim raspadom YU, izvan maticnih drzava. Svim drzavama priznati njihove nacije. (Bosanci, Crnogorci, Hrvati,..) Svesti Srbe i Hrvate kao nacije Kraljevine SHS na nacionalne manjine u drzavama izvan Srbije i Hrvatske. Ne radi se o njihovoj dijaspori! U pitanju su nacije odavno nepostojece Jugoslavije/SHS! Sluze kao insajderi velikodrzavnih projekata Srbije i Hrvatske u susjednim drzavama. One ih svojataju, a nisu im narod ni dijaspora!

Hungrycock

Ovaj Kauboj i sadašnja američka administracija puno priča a ništa ne kaže, ali kaže jasno i glasno da ova šugava administracija demokrata (inače lažova i lukavih i neiskrenih likova) pokušava da napravi neki novi sukob na Balkanu, lože ove domaće aktere uz pomoć Eskobara koji skupa sa Lajčakom dolijeva ulje na relaciji Beograd - Priština, pa malo po Crnoj Gori, a u BiH pomažu HDZ da na silu dobije nakaradni, necivilizacijski i segregacijski izborni zakon po mjeri Čovića, Bošnjaci su im opet za potkusurivanje, a cilj je ugroziti EU novim sukobom na njenim granicama. Sa glavnim akterima na našoj političkoj sceni računaju da opet mogu dovesti situaciju do usijanja a najvjerovatnije i dalje od toga. Pa ovi su već davno obznanili da im je najveći strateški neprijatelj do 2045 godine upravo Evropska Unija, a pogotovo Njemačka...Bavite se nekakvim projektom Turizma i varajte za te budžete koje dobijate, mamma f..k!

Gulliverus

Lijepe riječi su ukras!

Miki

A hocete je uzeti sebi, pa ko prvi djevojci? Klasicno americko razmisljanje da su oni vlasnici svijeta. Tako je i ferdinand mislio...

/

Kratko i jasno za razliku od Frau Merkel koja nas je bila halalila ne Rusiji nego Srbiji ..God bless America and UK

Mio

Čini mi se da ste je dali

X kao Y

Američki ambasador u BiH: Nećemo ovu zemlju ostaviti Rusiji ... de ba pustite vi Rusiju, nemojte vi nas ovim dobacim baraba nas ostavit ...Lako ce mo mi za Rusiju, pomozite vi nama da se rijecimo Nacionalizma u Drzavi ...

/ Najnovije