Američka ambasada u BiH nakon današnje odluke NSRS dala savjet građanima

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Baton

Ovi nas za.ebaju i to posteno

Nikolica s prikolicom

Dodik ne čini ništa što ne bi bilo u skladu s Daytonskim sporazumom. Nekima se možda ovo čini čudno, ali je neispodbitna istina. Taj čovjek nikad ne pravi greške u koracima. Njegovo prcanje je počelo nakon prvog izbora Komića. Ako mi ne vjerujete onda sami provjerite.

A

Kod vas sve puca od transparentnosti.

HashimQ

Dajemo ga mi njima do znanja, ali oni ni mukajet!!

Pravda

Uzmi te vi stvari u svoje ruke sankcije I za BiH pravosuđuje

BOSNA

Hahahahaha. Mi vama dali da nas branite. Hahahaha. Ma, mrš svi iz BOSNE!

BOSNA

NIKOLICA ITD... To bi isto bilo kad bi cura sinoć dala, a danas hoće da je nevina. Dejton je pretrpio promjene. U tome su svi učestvovali u parlamentu BiH.

Ratkov vojnik

NIKOLICA ITD... To bi isto bilo kad bi cura sinoć dala, a danas hoće da je nevina. Dejton je pretrpio promjene. U tome su svi učestvovali u parlamentu BiH. ka BOSNA ..Nema menjanja Daytona inače opet Rat i Heljp heljp heljp Bosnia pobiše nas Srbi

Heljp heljp uzese nam kosovo heljp dzizus japamija svjati

NIKOLICA ITD... To bi isto bilo kad bi cura sinoć dala, a danas hoće da je nevina. Dejton je pretrpio promjene. U tome su svi učestvovali u parlamentu BiH. ka BOSNA ..Nema menjanja Daytona inače opet Rat i Heljp heljp heljp Bosnia pobiše nas Srbi ka Ratkov vojnik<<

Jedan građanin

Svoje vođe poštujemo, a vama američka ambasado dajemo do znanja da se ne miješate u unutrašnje stvari zemlje domaćina. To je pravilo broj jedan u vašem radu, zar ne?

Dudek Krivousti Njofra

Amerika je NAGRADILA GENOCID ..RS je pod kontrolom i ZAŠTITOM USA

Gost

A sta kaze BIH ambasador u SAD-u o razgovoru Bidena i Putina? Ima li BIH ambasador kakav savjet za Bidena?

Salih

Hahaha Amerika nije joj maslo za ramazana

HashimQ

Imate li još kakav novi savjet za nas građane, koje oružje da nabavljati, vaše ili njemačko? Šta nam je činiti??

/ Najnovije