Američka ambasada se oglasila o izborima u BiH: "Tvrdnje da ne postoje..."

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zadatak iz fizike

Svjetionik je visok 60 m(iznad površine mora). Čovjek na lađi vidi sliku vrha svjetionika pod kutom od 30 stupnjeva prema horizontalnoj ravnini. Koliko je lađa udaljena od svjetionika ako su oči čovjeka 10 m iznad površine mora ?

što će vam izbori, dragi naši amerikanci,

pa vaši dragi jarani, najmiliji vam, u tzv. bih, uskladišteni mudžahedini NIKAD NE UČESTVUJU NA IZBORIMA?! vama samo treba najbolji islamistički okvir da vam za vaše potrebe čuva jarane iz maoče,... alahu ekber, tekbir!

oni su protiv demokratije

Gospodo (iz Ambasade, OHR itd), ovdje se radi o ljudima koji su protivnici demokratije. ONI vladaju, ne narod. Hvala vam sto se zalazete za izbore. Ali, ni to nije dovoljno. Oni laziraju izbore. Pomozite! Narod (gradjani) BiH

Mostar

Ajde ne serite

Gledatelj

Halo ambasada SAD, Velike Britanije i ostali gledate li vi i slusate li sta govore covic,plenkovic,milanovic te dodik i vucic ? Gledate pa je li vam normalno da 1 glas hrvata iz zapadne hercegovine vrijedi kao 10 glasova Bosnjaka iz Sarajeva ? Nemate pojma je li pa onda procitajte sto pise profesor Komsic,Kukic,Mijatovic,Becirovic ili jos bolje pozovite ih na kafu i neka vam osobno objasne kakva je situacija u BiH te sta susjedne drzave rade protiv BiH.

dP

Ovo nije mješanje u unutrašnje stvari jedne države ?

Guest

Guest Bravo USA dosljedni ste svojim obecanjima.

Gost

Ljiljan govori o fašističkoj Hrvatskoj istovremeno iznoseći fašističku ideju da Hrvati isele u Hrvatsku. Žalosno i glupo. Srbi i Hrvati su ovdje domaći a ljiljan je potomak okupatora osmanlija. Ipak mu ja ne govorim da ide u Tursku jer ovdje ima mjesta za sve. Možemo živjeti u istoj zemlji sa istim pravima.

/ Najnovije