Ambasada SAD poziva policiju da istraži uništavanje Partizanskog groblja u Mostaru

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Ovako bi izgledalo treći poslije bi došla na red muslimanska i pravoslavna ,a sve to im omogućuje korumpirana polupismeno nepotistićka bezmuda izdajnička SDA na čelu sa veleizdajnikom riđanom.

Gost

Ovaj "spomenik" pod hitno prenijeti na lijevu obalu Neretve i mirna Bosna (a i Hercegovina). Muslimani potenciraju problem zato što je taj partizanski spomenik na desnoj strani. Dobro im dođe što s vremena na vrijeme netko odredi da malo digne tenzije.

logicno

Amerika je antifasisticka sila!

Veleposlanstvo SAD poziva FBI da izvrsi istragu nad nepostojecim oruzjem za masovno unistenje individue poznate pod imenom Saddam Hussein.

Kad zavrsi moze preci na razloge ubojstva osobe poznatije pod imenom Muamar El Gaddafi. Kad to zavrse, meni da se jave da im zadam nove teme za rad od Juzne Koreje, preko Vijetnama, Afganistana itd, itd...pa ce onda doci na red stvaranje zlocinacke kvazi drzave poznatije pod opisnim nazivom Kalifat Levanta. A partizansko groblje neka ostave nama Bosancima i Hercegovcima da mi rijesimo, to je na NASOJ teritoriji.

Bosanac

Kordic je to kordiro uz covicevu dozvolu

/ Najnovije