Američka ambasada poslala jasnu poruku: "Nećemo mirno gledati kako Dodik potpiruje novi sukob u BiH"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Djukelu

Uhapsiti!

Jeli vjerovati

Da je istine i pravde već davno je trebalo dodika poslat u penziju ili vječna lovišta.

JUGOSLAVIJA

KAO DA NATO VISE MOZE DA PRIJETI NEMA NISTA OD TOGA NATO NISTA BAS NISTA NEMOZE DA URADI ZBOG TOGA ..........NISTA TO JE SVE SUPLJA PRICA

JUGOSLAVIJA

***

franjo

DOSLO VRIJEME DODIKU ZA PRDEKANU!

23

DOK SE VI ODLUCITE, NASTUPICE PROPAST...POZIRITE POLAHKO...

Samo nas vi nemojte braniti

Ne kaze Marfi da ce djelovati ako Dosik napravi secesiju vec ako napravi sukobe. Sta reci? Dodik nece napasi fbih da bi pravio sukobe. Sukobe bi pravili oni koji napadaju otcijepljenu Rs. Ameri nikad dvolicniji! Licemjeri

I sta cekate..

Pa potpiruje sukobe i mrznju vec godinama, dok paralelno pljacka svoj vlasiti narod. Zasto jednostavno ne izvrsite pritisak na tuzilastvo i sipu i uhapsite krimosa...kako to da njegov slucaj kupovine vile od milion maraka lezi vec destljece u ladici???

Sta cekate...

Pa potpiruje sukobe i mrznju vec godinama, dok paralelno pljacka svoj vlasiti narod. Zasto jednostavno ne izvrsite pritisak na tuzilastvo i sipu i uhapsite krimosa...kako to da njegov slucaj kupovine vile od milion maraka lezi vec destljece u ladici???

Flipflop

Ma jel' Otvorenog vam Balkana i tri države koje ste odredili da će tlačiti ove manje?? Jel' vi zaista vjerujete da vam neko vjeruje u ove vaše igre??

ja, ....iiiiiiiii?

ja, ....iiiiiiiii?

NiM

Ameri su ovaj nered napravili 1918. stvaranjem juznoslovenske “drzavu sa tri nacije”-SHS i potopili druge narode na Balkanu (Bosnjake, Dalmate, Crnogorce, Makedonce, Sokce,..). Napravise srbe i hrvate na prostoru cijele Kraljevine tamo gdje ih nikad nije bilo ( u CG, BiH, Kosovu,…). Isto sra**e sad hoce sa Otvorenim Balkanom i samo tri nacije Srbi, Hrvati, Albanci, dok OB ne pukne i ostanu velika Srbija, velika Albanija i velika Hrvatska. Ponovo guse druge drzave i narode! Ponovo cijeli XXI vijek ratova, zlocina i genocida. Mogu li ista napraviti da je odrzivo na pravdi i civilizacijskim vrijednostima?

Prometheus

Ameri su ovaj nered napravili 1918. stvaranjem juznoslovenske “drzavu sa tri nacije”-SHS i potopili druge narode na Balkanu (Bosnjake, Dalmate, Crnogorce, Makedonce, Sokce,..). Napravise srbe i hrvate na prostoru cijele Kraljevine tamo gdje ih nikad nije bilo ( u CG, BiH, Kosovu,…). Isto sra**e sad hoce sa Otvorenim Balkanom i samo tri nacije Srbi, Hrvati, Albanci, dok OB ne pukne i ostanu velika Srbija, velika Albanija i velika Hrvatska. Ponovo guse druge drzave i narode! Ponovo cijeli XXI vijek ratova, zlocina i genocida. Mogu li ista napraviti da je odrzivo na pravdi i civilizacijskim vrijednostima? ka NiM Namjerno ponavljaju iste greške jer znaju da će to uzrokovati dugotrajnu nestabilnost a i sukobe. Nisu toliko glupi koliko su pokvareni i lukavi.

/ Najnovije