Ambasador Velike Britanije u BiH: Podržavamo visokog predstavnika!

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vera

Lijepe riječi su ukras!

ALO

Pa kada će taj Bog zvani VISOKI PREDSTAVNIK da više napravi te promene? KAD?

Jos

samo da Milojko podrzi nelegitimnog predstavnika.

Iskreno

Dozvolite visokom predstavniku uvodjenje zakona, pa da se moze HDZ otjerati legalnim/hercegovackim putem na smetljiste istorije.

Srbi su genocidna stoka

Zato će te svi zajedno skupo platiti.

Kažu

Objavljeno je da posle Pelješkog mosta grade nastavak autoputa do aerodroma u Dubrovniku, sve sa novcem iz EU fondova.

VUK

Sve to rade Englezi,a to je kazna sto Bakir i ekipa opstrusu Otvoreni Bakan,koji je njihov projekat. Ovo je samo pocetak igranke..

Do petka a mozda i iza petka

Lijepe riječi su ukras!

Tako je Miki

Lijepe riječi su ukras!

DUDEK Krivousti Njofra

Naumpade mi ubistvo francuskog generala u Palestini oko 1936 od cionista terorista bio je VP

DUDEK Krivousti Njofra

SARAJLIJE svi pred OHR DOBICETE GAZU

Porfiricus Geneticus

Svi protivnici Bosne i Hercegovine hajte fino da nam se napoosheete qvca, uvijek smo se borili protivfašista pa ćemo i sada, hebesh i Šmita i nekakve ambasadore, šta će majke vam ovaj Reilly, tek došao, ne zna ni gdje je al mora da prati zvanične stavove svoje vlade bez obzira koliko može ovim štete da nanese. Zapad je od prije par godina počeo sa neokolonojalističkom politikom, šta će, ne znaju više od objesti šta rade, uništavaju druge zemlje da se domognu resursa. Amerikanci su naprimjer tokom 2009- 2010 tako svake pripremili u Južnom Sudanu, i koristili su direktora USAID-a iz BiH da donese Demokratiju u Južni Sudan, a prava namjera je bila da dobiju potpis i crpe njihovu naftu, vjerovatno za siću, kad je sve potpisano ovi po nafti a napravili im najkorumpiraniji sistem koji su mogli samo zamisliti, naravno, ovi se povuku a zemlja osvane opet u građanskom ratu. To je prava slika te politike!! Tako sad po Evropi, Ukrajini, evo ide i Balkan, ako smo toliko ludi.

nachomiotio

Ode Bosna raspala

Sta je sad?

Sta je bilo bosnje, do juce ste se utrkivali ko ce se od vas vise uvuci u dupe amerima i englezima i hvalili ih na sva zvona, a sad odjednom promjena price? Ne okrecete se vi kako vjetar puse, nikako, haha hrvatsko cvijece i suncokreti.

/ Najnovije