Ambasador SAD-a u BiH: Bit ću vrlo kratak, reći ću vam samo tri stvari

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zapamtiti

Lijepe riječi su ukras

.

Lijepe riječi su ukras ka Zapamtiti Bjež` budalo..

Savjet

Vasa ekscelencijo trebali ste dodati da visoki predstavnik Schmidt obavezno i hitno zabrani politicki rad i djelovanje Izetbegovicu,Dodiku i Covicu,a najozbiljnije poruci srbiji i hrvatskoj da se maknu od unutrasnjih stvari BiH.Bili su agresori i nemogu vise nikad biti prijatelj nasoj drzavi,ali suradjivat moramo na ravnopravnim odnosima.

Bosanac

Dajte nam puske da oslobodimo BOSNU od GENOCIDNIH srpskih fasista

Šta je Mile - jesi li to čkapi

mile sad il` nikad! Formiraj udruženje poštara Šumske Republike... "Novi politički momenat".. Iskoristi to bolan ne bio... A ono, četnitetska vojska, VSTV, Agencija za lijekove... ma hebo to... Čoviću tišina, ti se ovdje svakako ništa i ne pitaš ... Obnovi , ako si zaboravio potpis ćirilicom.. trebaće ti kad dobiješ azil u Beogradu..

Mostar

Da se ponovimo! Ima li danas stvarno kraja lijepim vjestima... hzhB pa-pa... Ali dobro, i sa i bez IZ, Željko Komšić opet će biti biran za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda... barem to bi trebalo biti razvidno svima..

.

1:) Derusificirati sjeveroistočni dio Bosne i Hercegovine (PC) 2.) Deputinizirati sjeveroistočni dio Bosne i Hercegovine (PC) Za početak!

BiH

Zaboravili ste bitnu cinjenicu u NOVOM geopolitičkom momenat-u !! Srbi u Ex Yu si za Ruse preciznije za Putina a ostali su za NATO !! Kako da se dogovorimo ?? Well welll …

Advokat

Bosanci ce prije pristati na 3 svjetski rat nego da fašistima predaju i pedalj svoje zemlje! Oni je mogu privremeno okupirati ali Bosanci nikada neće potpisati da to prihvataju.Jednu stvar treba da znaju fašisti, ako okupiraju dijelove Bosne onda daju za pravo Bosancima da okupiraju odnosno oslobode dijelove Bosne koji su nekada pripadali Bosni a sada su okupirani od strane fašista!

robot

ne možete podrazumijevati odgovornost domaćih političara, kako vam to više nije jasno

Molim

Kojim NAŠIM liderima? Ni jedan od tih bilmeza meni nije lider! Ali je jasno da nas Borel i ekipa ruše.

Tatar

E jebi ih moj ambasadore ne pustaj ih da se dogovaraju nece do sudnjega dana daj to prijekim putem

Tatar

E jebi ih moj ambasadore ne pustaj ih da se dogovaraju nece do sudnjega dana daj to prijekim putem

Tatar

E jebi ih moj ambasadore ne pustaj ih da se dogovaraju nece do sudnjega dana daj to prijekim putem

Tatar

E jebi ih moj ambasadore ne pustaj ih da se dogovaraju nece do sudnjega dana daj to prijekim putem

angelina je sada umjesto kolinde

nova kraljica balkana! mašala i herceg-bosne inšalah!

@Bosanac

Dajte nam puske da oslobodimo BOSNU od GENOCIDNIH srpskih fasista ka Bosanac Preskupo je da vam šaljemo preko grane. A i šta će vam, ovde je više korisnije

/ Najnovije