Ambasador Murphy posjetio historijski grad u BiH: 'Oduševljeni smo'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kaoo

Kome vi pomognete da mu bude blagostanje, jadan je taj. Ne znam ni jednu zemlju kojoj ste pomagali da joj je dobro uopste a ne bolje, a "pomazete" svuda po svijetu. Do grla ste vise vecini na planeti, ali placeni mediji jos prividno odrzavaju vasu snagu. Odvratni ste od Indijanaca, latinske amerike, istoka, evrope, balkana. Sve ste unistili, seljacki kauboji.

hrvatsko kraljvstvo je

bilo lijepo, slažem se!

Haha

Vidiš ti to... Ne smije kauboj u PC jerbo mu je onaaaaaj... ma onaj glavati.. Onaj ružni i debeli, što frflja kada priča... E taj, taj rekao da ne ne smije doći u PC!!! A PC ima toliko turističkih znamenitosti. Napr da vidi čuvenog Zmaja od Šipova - jedan tipični primjer prosječnog stanovnika PC-ia... Ili da u zemlji kamena i katolibana vidi acijendu Vrhovnika gdje je rijeka skrenuta... Što ima da teče oko Acijende pzda joj mtrina... Eh kauboji, kauboji...

Jezdimir

Ambasador više vidio po BIH za par godina nego ja od svog rođenja a nakupilo se godina mašala. Umjesto da vlasti organizuju prihvatljivi obilazak za sve kategorije stanovništva da upoznaju domovinu od djeteta do penzionera čine sve da im to onemoguće. Lijepi krajevi i turizam je rezervisan samo za strance i bogate . Mi obični smrtnici možemo samo gledati slike na internetu ko ga ima.

Za pocetak

Kome vi pomognete da mu bude blagostanje, jadan je taj. Ne znam ni jednu zemlju kojoj ste pomagali da joj je dobro uopste a ne bolje, a "pomazete" svuda po svijetu. Do grla ste vise vecini na planeti, ali placeni mediji jos prividno odrzavaju vasu snagu. Odvratni ste od Indijanaca, latinske amerike, istoka, evrope, balkana. Sve ste unistili, seljacki kauboji. ka Kaoo Evo recimo Južna Koreja.

Fghjkl

ZADNJI BOSANSKI KRALJ STJEPAN TOMASEVIC JE VLADAO OVOM ZEMLJOM, OTADA , PA NAOVAMO ,ANAMON ,VLADAJU , OKUPATORI ........E ,BOSNO NAŠA ......... BOGU MILA !

/ Najnovije