Ambasador Crne Gore u BiH: 'Ovih dana opet se pokušava pucati u žrtve genocida u Srebrenici'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

U JASENOVCU NIJE BIO GENOCID

OPET SRBO****ARSKE STOKE IZMIŠLJAJU SVOJU NEKU ISTORIJU PO NJIHOVOM UKUSU U JASENOVCU JE BILO HUMANITARNA AKCIJA OSLOBAĐANJA ZEMLJE OD DIVLJAKA ZLOČINACA I GENOCIDAŠA .UČINILI SU GENOCID NAD MUSLIMANIMA I HRVATUMA PA SU ONDA NA.D.H.IZVRŠILI ČISTKU I OSLOBAĐANJE OD POGANI

Bivši ambasador, zar ne?

I to je navedeno u zadnjoj rečenici? Čista propaganda

OrijašGolemi

I to je navedeno u zadnjoj rečenici? Čista propaganda ka Bivši ambasador, zar ne? ***

***

Lijepe riječi su ukras!

GENOCID JE KOLEKTIVNI CIN! OSUDITI VELIKODR PROJEK

Genocid u BiH je presudjen od strane nezavisnih, medjunarodnih i UNovih sudova. Samo su budale nedokazive. Velikosrblje, genocid boli, jel tako? Ne mozete vise ciniti novi, ako ovaj priznate. Ideja ‘Srbija na moru’ je opasna mentalna infekcija koja cijeli XX vijek, i ranije, o jadu bavi svoje okruzenje, pokrecuci ratove i cine najmonstruoznije zlocine ( zive lomace i klanje civila na Drinskim mostovima, masovna ubistva, bacanje u ponore, planska silovanja, pljacke i otimanja grunta, unistavanje privrednih dobara, zatiranje, miniranje i spaljivanje vjerskih i kulturnih objekata, progon i pogrom nesrblja,.. u svim ratovima na Balkanu u XX vijeku - sram da vas bude neljudi! Genocid je kolektivni cin!!)

Grunt u BiH je nerjesena kategorija!

Genocid u BiH je presudjen od strane nezavisnih, medjunarodnih i UNovih sudova. Samo su budale nedokazive. Velikosrblje, genocid boli, jel tako? Ne mozete vise ciniti novi, ako ovaj priznate. Ideja ‘Srbija na moru’ je opasna mentalna infekcija koja cijeli XX vijek, i ranije, o jadu bavi svoje okruzenje, pokrecuci ratove i cine najmonstruoznije zlocine ( zive lomace i klanje civila na Drinskim mostovima, masovna ubistva, bacanje u ponore, planska silovanja, pljacke i otimanja grunta, unistavanje privrednih dobara, zatiranje, miniranje i spaljivanje vjerskih i kulturnih objekata, progon i pogrom nesrblja,.. u svim ratovima na Balkanu u XX vijeku - sram da vas bude neljudi! Genocid je kolektivni cin!!) ka GENOCID JE KOLEKTIVNI CIN! OSUDITI VELIKODR PROJEK Koliko grunta u vlasnistvu imase pravoslavci BiH na popisu stanovnistva 1910? Ni 10% !! Kad dodje kralj Petar (kraljevina SHS 1918.) agrarnom reformom kmetopravo 1919.dobise na poklon (besplatno) oko 60% privatnog grunta otetog bez pravicne naknade od vlasnika uglavnom muslimana, nesto austrijanaca i madjara! Sad bi da u miraz Srbiji nose pola BiH, kao dar za darovano, da bi se bogato udali !!

Nadimak

Kad dodje pravosnazna presuda medjunarodnih sudova, sa tacnim podacima, za ‘genocid u Jasenovcu ?’ mi cemo ga priznati! Dotad, supljak.

/ Najnovije