Ambasade Kvinte i delegacija EU poslali poruku političarima u BiH

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Kazali nistaaaa

Nisam@Robot

Ambasade Kvinte i delegacija EU poslali poruku političarima u BiH...Hallo Ba vise i vi i vase poruke kako ne kontate da to ne pije vode kod ovih nase gospode Konstitutativnih.!! Nista oni nece osim vasih Para kako vam to nije jasno, pare, krediti kako bi mogli da finansiraju svoje masinerije a Narod, koji ba narod, vidili smo evo sad tokom pandemije koliko se brinu o svom narodu.!! U svijetu su poceli cak i Majmune da vakcinisu a ovi nasi...ma daj ba !!!

Bosanac 100%

Samo nedajte Bh politicarima kredita i grantova jedno pet godina i povedite istragu gdje su potrosili silne donacije i kedite i rijesit ce se sve reforma.

Ee

KVINTA BI SADA I DA NAS KREIRA A NE SMIJE DA DVOJICU RUSITELJA DRZAVE BIH SUSPENDUJE, KAZNI, RAZVLASTI. KVINTA POCELA IGRU PO NOTAMA RUSITELJA BIH

miki

Kvinta šalje poruke ovim bolesnicima koji se i ne pitaju zašto im ne šalju vakcine. Treba valjda da ispune neke uslove....

SlobaMilosevicSRJ

"Dakle, u ovoj zemlji niko nikome nista vise nametati nece. Kada su Srbi u pitanju i Republika Srpska, ako nece u NATO, nece se ici u NATO. Evo to vam ja kazem u kameru ovdje." Bakir Izetbegovic, emisija Pecat, RTRS, 31.10.2019 (na 6 minuta i 30 sekundi)

Slava Storonci

Kvinta je odgovorila na objede iz "non paper". Sve je očekivano, barem što se mene tiče. Ima višenacionalnih država i žive normalno: Švicarska, Belgija, pa čak i Libanon, a da ne spominjem USA s onoliko saveznih država. Koja luda glava si je umislila da u BiH može biti drugačije? Sredite državu onako kako ste se dogovorili u Daytonu, to vam je crvena linija. Kad to uradite možete za predsjednika birati i Sejdića i Fincija. Neka nitko ne sanja da je moguće mijenjati "karakter" BiH u 21. stoljeću i usred Europe. Neće EU I USA nasjesti nikakvim balkanskim forama "Sejdić i Finci", u to budite sigurni.

Gost!

Šuplja! Istina boli.

Titin pionir koji je prodao ideale za hurme

Igrao je i za bošnjačke nacionaliste, jednako kao i lijeve bošnjačke političke opcije, što je pokazao i posljednjim potezom u Kantonu Sarajevo i Mostaru. Od projekta građanina Komšića postao je “političkim Bošnjakom” i izdajnikom građana.

Đurica

Ja I?

Mostar

Ovo je odgovor Komsiću

Haha

Hocete reci poslala poruku sejdi alkosu

Non paper diplomacija

Komšićev tajnik izvještava svog šefa da su mu stigla tri važna gosta: Papa, izaslanik Europske Unije i Bakir Izetbegović Gospodine predsjedniče, koga da uvedem prvog? Papu, njemu moram poljubiti samo ruku. - odgovori Komšić.

rtt

Upravo su dokazali sve ono na šta je Komšić skrenuo pažnju. Samo gomila demagoškog sranja.

Eu

Reforme su i da ne smijemo zastiti domacu proizvodnju, i da ugasimo rudnike, da nam propadnu mali proizvodjaci, proizvodnja da se unisti. Sve su to reforme EU, koje niko nece da nam kaze jasno, a nasim politicarima i stranci daju kredite da kradu jer ovi onda fino provode mjere kojima nas eu i veliki porobljavaju ali bez metka, “reformama”. To je kapitalizam, demokratija i eu, zgazi male da budu robovi i uzmi im sve sto vrijedi. EU.

1232

I KVINTA JE DODIKOV I COVICEV PRIJATELJU KOJA ZELI PODJELU I RASPAD BIH.

Srbi su u BIH poćinili genocid nad bošnjacima!!

.

/ Najnovije