Ambasada Velike Britanije odgovorila Kalabuhovu: Prijetnje su neodgovorne i opasne

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Svinju treba samo nogirati iz BiH.

O Amerikanci, Ruisi, Ukrajinci, Iranci, Kinezi, Britanci i ostali.

To što se relativno često ponekad dogode upucavanja obračuni , brutalnosti, ljudožderstva i ostalo među vašom djecom. Koliko god vam neki od nihovih postupaka izgledalči neugodno, nemojte se previše brinuti sekirati. Oni su u osnovibezbez obzira na sve ipak dobra i plemenitapomalo nestašna djeca koja samo neznaju sakriti i eto što je u pitaanu. Tako je to u cijelom svijetu (svi smo mi kao i vi tupavi i nesvjesni kao cjepanice nesvjesni mnogih za nas opasnih zbivanja koja neprimijećujemo). A sa druge strane, beogradska djeca, višestruko opasnija lukavija, pokvarenija i zlonamijernija koja sve svoje radnje nastoje prikrivati i preusmjravati tako da pojma nemamo kakva sva sranja izvode u tajnosti za koja niko od nas ne zna. Oni su vrsta djece sa skrivenim pištoliima i sjekirama koje prikrivajuz i čekaju i vrebaju da i nama i vama razlupju glave kao cjepanice, paša moj.

je li ovaj lik lijevo

NEKO LICE SA POTJERNICE INTERPOLA? izgleda ko teški razbojnik, UŽAS!!

Evo amerikanci govore o nastojanjima umanjivanjan tenzija u svijetu. Dobra ideja pri kojoj je veoma bitno imati na umu da trebate izolovti srbiju od Interneta koji oni kioriste na tako mračne načine, odvratnije i poganije nego recimo hipotetički gledano n

Djelujte i dogovarajte. I ne zaboravite. Obratno nevaži jer ni Kina ih nije uspjela obuzdati istim reakcijama prema njima koja monstrumi znaju izbjeći. Nemojte otvoreno govoriti ni pričati javno, ali gušite imsvu propagandu što više da kad dođe povoljno vrijeme potamaniti patogene tako da Srbija nakon tih procedura ostane na uglavnom bezopasnom brojuz stanovnika sa manje od 50 000 stanovnika. Trenutno ih je nekoliko miliona , što je vrlo opasno i nepoželjno zanemarivati i ignorisati.

UK

Zivjelo nezavisno Kosovo živjela Ukrajina . Smrt rusima

Napomena

Udrfužite se po pitanju tamanjenja patogena srbije vi amerikanci, rusi, ukrajinci, kinezi, iranci i tako dalje po tiom pitanju. Neprimijetno razgovarajte i dogovarajte što sve svaka od vaših država može po tom pitanju doprinjeti u smislu vaših inaših zajedničkih interesa. Ima nas i u Bosni Hrvatskoj, Sloveniji, CrnogOri, Kosovu, Albaniji, Makedonijik, Rumuniji, Bugarskoj i Mađarskoj koji smo spremni učestvovati ako zatreba na razne načine. Bilo da je u pitanju kasapljenje patogena noževima, lupanjima u glave njihove kamenicama i slično. Dovedite i vi Amerijkanci, Rusi, Kinezi i Iranci svje talentirane ratnike, vukodlka i krvoloke da se zajedno zabavimo tamanenjem pogane marve prije nego krenu masovna bombardovanja i razvaljuvanha po nima i nihovoj infrastrukturi.

Možda bismo sve mogli obaviti sa nekih sto tisuća ljudi opremljenih pištolima, noževima i pajserima uz minimalnu zračnu potporu bombama avijacije

Što mislite ? Recite slobodno svoje mišljennje što mislite. Sve može biti korisno jer ratovi su pio svojoj prirodi skupcijeni i iscrpljujući za biolioške i materijhalne efektive. Kakva su mišljenja američkih, ruskih, kineskuih i iranskih policijskih službenika za suzbijanje ovakvih vrstadosad terorizma ? Recite. Slobodno.

Što imamo na raspolaganju od hemikalija, otrova, defolijanata, bioloških i kemijskih agenasa ?

Kakva su iskustva američkih firmi u vezi sa procedurama masovnih tamanjenja žohara i drugih insekata sredstvima poput cijanida i hlora. Sve to možemo nad patogenima tariguzije slobodno koristiti jer ih nesmatramo ljudima vać oportunističkim patogenima. Razmislite o tome. Pošto nema ni moralnih ni etičkih ni bilo kakvih drugih normi, imamo širok spektar svakakvih opcija kao što nije bilo moguće nikad tako koristiti ilui dijelovati kao sada. Što mislite ? Ako nemoramo brinuti o moralu, normama ui običajima rata, onda je sve višestruko i mnogo jednostavnije. Što mislite ?**

Biden

Ovoga krmka je dodik nasavjetovo ima snimak on pregovara o svemu protiv BIH

Guest

Guest Hvala na iskrenom odgovoru ruskom ambasadoru. Da imaju ovi pameti bila bi mu vec sutradan noga iz BiH.

/ Najnovije