Ambasada Srbije tvrdi: MVP i Elmedin Konaković odobrili defile Vojske Srbije u BiH?

/ Komentari (34)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Naravno da jesu.

***

***

***

***

Parag

Od Kon j a kovića me ništa ne iznenađuje. Sve je bagra spremna da zadrži vlast, trunke obraza oni nemaju, a ni mozga izgleda...

357

Jedna je Srbija ...... je mnogo.

***

***

Robi

Ocekivano od nacionalista i provokatora. To im je i jedino ostalo kao mjera odgovora na nemoc. Posto bosnjo ne voli da cita i potpisuje sve sto mu pod ruku dodje, nije bilo tesko jadnicima pripremiti jeftinu spletkarosku akciju provokacije i zabaviti medije predizbornim cirkusom dizanja tenzija. Aktivnosti u rangu Kocicevog Strpca i seljackih doskocica, jeftinog provokativnog nadmudrivanja.

Error

Ma da na zalost i ovo ce im proci bez sankcionisanja Eto sad ce se hvatati na cinove da bi sto vise umanjili svoj sramni nerad propust i ugrozavanje drzave i ovog naroda Hitno smjeniti konakovica heleza i nesica a vlast u manjem bh. entitetu sankcionisati zabranom ucestvovanja na lokalnim izborima i tuziti ih za ugrozavanje mira i sigurnosti bh.naroda !

Samo Prasko moze sve us. Ati

Po običaju, pošto nema pojma ni o cemu, samo ugadja onim koji ga drze na vlasti , po cijenu da tenkovsku jedinicu uvede u BiH. Ako je Prasko, odmah ostavka, samo ostavka i nikakva prica.

Trojka peta kolona

Strane uniforme nemaju šta da rade u BiH taman da su u njima stare bake.

Samo uhapist

I da je dato odobrenje za edukaciju i ekskurziju kadeta, isti nisu dobili odobrenje da marsiraju gradom i prezenutuju se kao vojska. Uredno pohapsiti na granici i procesuirati kao strane drzavljane za lazno predstavljanje. Te seljacke price o obavjestenju, odobrenju i edukacijama u svrhu provokacije laznim vojnim paradiranjem u zvanicnim obiljezjima drzave je zloupotreba odobrenja. Hapsit samo, tesko krivicno djelo su pocinili jer nemaju odobrenje da marsiraju kao vojska po glavnim ulicama ko god da su! Ovo je obaveza EUFOR-a da pohapsi i zadrzi dok se ne sprovede i zavrsi istraga, a onda iste proslijediti u Sarajevo drzavnim organima.

***

***

Gotovistelopovi

Ode Dejton u 3PM, Marfijevi Marfijaši nesposobni da vode državu, Vučić planira a evo i provodi novu agresiju preko šumske tvorevine zločinaca. Gdje ste strana bagro??? A domaći akteri, nesposobni skroz. Gdje je sad ona qravetina Čudić što joj odgovara narkodilerski Nešić??

0101

Usutio se ko ravaku.

uuu

pa opet glasajte za trojku mamu vam hebem mozgovi isprani od mene nikada glas nece dobiti

IKS

Nije lako postici da te cijeli svijet prezire, sto znaci da su se srbi dobro potrudili! Gdje ce ih to dovesti, vrijeme ce pokazati, ali tad najcesce bude vec kasno!

Turski vojni orkestar Mehter u Bih

Mehter će 29. juna također učestvovati na tradicionalnom svečanom defileu u Donjem Vakufu te sutradan održati koncert u mjestu Prusac. Mehter je naziv za vojne orkestre koji su pratili janjičarske jedinice u njihovim vojnim pohodima, kao i sultana i druge osmanske uglednike na njihovim javnim nastupima. Mehter se smatra prvim vojnim orkestrom u historiji. Centralni događaj ovogodišnje manifestacije bit će održan u nedjelju, 30. juna, kada će nakon dove kod Ajvaz-dedine stijene biti upriličen svečani program na platou Ajvatovice. Ajvatovica je najveće dovište muslimana u Evropi i jedno od najstarijih u Bosni i Hercegovini, duboko ukorijenjeno u identitet Bošnjaka. Ona je danas mjesto susreta desetina hiljada muslimana.

***

***

***

***

***

***

***

***

Iva

Narko Dino , Nikšić i Forte će ****ce dati samo da ostanu na vlasti

ŠumskaZločinačka

U ekstazi fašizma i nacionalizma, specijalni rat, proba agresije a Marfi nestao, ušutio se ko ....., Šmit ni na mapi, ali polako, chete će dobiti svoje samo nek se kofrče.

Boki

Srbi sve lazu. Pamet u glavu.

SVE 5, AL FALE MI I RUSI!

Kud narodna vojska prođe srećna će se, srećna će se zemlja zvat Ajd u borbu i vi stari gde se vaši, gde su vaši sinovi Da se borba prije svrši da nestanu, da nestanu islamisti Republiku mi hoćemo za nju smo se, za nju smo se borili Republiko majko naša mi smo tvoji, mi smo tvoji sinovi!

🔥🔥🔥🔥

>>Mehter će 29. juna također učestvovati na tradicionalnom svečanom defileu u Donjem Vakufu te sutradan održati koncert u mjestu Prusac. Mehter je naziv za vojne orkestre koji su pratili janjičarske jedinice u njihovim vojnim pohodima, kao i sultana i druge osmanske uglednike na njihovim javnim nastupima. Mehter se smatra prvim vojnim orkestrom u historiji. Centralni događaj ovogodišnje manifestacije bit će održan u nedjelju, 30. juna, kada će nakon dove kod Ajvaz-dedine stijene biti upriličen svečani program na platou Ajvatovice. Ajvatovica je najveće dovište muslimana u Evropi i jedno od najstarijih u Bosni i Hercegovini, duboko ukorijenjeno u identitet Bošnjaka. Ona je danas mjesto susreta desetina hiljada muslimana. ka Turski vojni orkestar Mehter u Bih<<Pa dobro sad drugo je to

Ne pijem dok Paja vozi

>>Kud narodna vojska prođe srećna će se, srećna će se zemlja zvat Ajd u borbu i vi stari gde se vaši, gde su vaši sinovi Da se borba prije svrši da nestanu, da nestanu islamisti Republiku mi hoćemo za nju smo se, za nju smo se borili Republiko majko naša mi smo tvoji, mi smo tvoji sinovi! ka SVE 5, AL FALE MI I RUSI!<<I kažu ti hrabri sinovi da će se boriti jedini je problem što nisu služili vojsku i koji su udaljeni od Srbije i BiH oko 3000 km

Xyz

Majmun ku...n sin spreman na sve za pare...SIKTER

Uzas

Najstrasnija cinjenica u svemu ovome je DA NIKO NE REAGIRA!

Ne lupetaj

>>Ma da na zalost i ovo ce im proci bez sankcionisanja Eto sad ce se hvatati na cinove da bi sto vise umanjili svoj sramni nerad propust i ugrozavanje drzave i ovog naroda Hitno smjeniti konakovica heleza i nesica a vlast u manjem bh. entitetu sankcionisati zabranom ucestvovanja na lokalnim izborima i tuziti ih za ugrozavanje mira i sigurnosti bh.naroda ! ka Error<< I pusti vodu.

Neće ih uhapsiti

I da je dato odobrenje za edukaciju i ekskurziju kadeta, isti nisu dobili odobrenje da marsiraju gradom i prezenutuju se kao vojska. Uredno pohapsiti na granici i procesuirati kao strane drzavljane za lazno predstavljanje. Te seljacke price o obavjestenju, odobrenju i edukacijama u svrhu provokacije laznim vojnim paradiranjem u zvanicnim obiljezjima drzave je zloupotreba odobrenja. Hapsit samo, tesko krivicno djelo su pocinili jer nemaju odobrenje da marsiraju kao vojska po glavnim ulicama ko god da su! Ovo je obaveza EUFOR-a da pohapsi i zadrzi dok se ne sprovede i zavrsi istraga, a onda iste proslijediti u Sarajevo drzavnim organima. ka Samo uhapist Jer za to nemaju osnova ,a ti možeš samo od*ebati u troskoku uz muzičku numeru po vlastitoj želji.

Tatar

Šta je **** te kartel na prvom ozbiljnom zadatku usro si i šefa i 3km pruge.Toliko o tvojoj sposobnosti

Mustafa

Dino se ponaša kao da je BiH njegovo vlasništvo pa radi šta mu volja pod HITNO SMJENA.

Lijepe riječi su ukras!

***

/ Najnovije